8
Evrokupovi

FOTO: Crvena zvezda

ZVEZDAŠI ‘GRME’ NA ‘TVITERU’: Navijači crveno-belih veoma nezadovoljni, nisu propustili da ‘potkače’ ni Stankovića (FOTO)

Objavljeno: 25.08.20 u 20:59

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se sa Tiranom u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a trenutni rezultat na poluvremenu je 0:0.

Prvih 45 minuta Zvezda nije bila ubedljiva, a to je izazvalo lavinu nezadovoljnih komentara na Tviteru.

Jedan navijač crveno-belih je otvoreno rekao da ne želi Dejana Stankovića na mestu trenera, dok su ostali komentarisali igru pojedinih fudbalera Zvezde.

 

 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

8 Komentara

  1. Ovakve propuste u dovodjenju igrača ne činine ni početnici u fudbakslkim vodama.Sramota na čega i na koga su potrošene pare kao da nam sa neba padaju.Mnogo je limitiranih ljudi u C.Zvezdi a još gore je što niko ni za šta NE ODGOVARA.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pitam se sta je Stankovič za sve one godine provedene u italiji naučio o fudbalu,,, dali je moguce da mu se fudbaleri vuku kao babe po terenu,, dokle čemo da slusamo price tipa,, vidjecemo nemoze uvijek lijepo, analiziračemo itd,,, uradi več jednom nesto konkretno čovjece ili se kupi da se ne ljubimo,,

    0
    0
    Odgovori
  3. Kada je prvi put bio u Zvezdu jedva smo čekali da inferiorni u fizičkom smislu klovn Kanga ode i sada to čekamo! Valjda je svima jasno zašto je Sanogo bio standardna rezerva i to u levoj ligi Saudi Arabije! Stanković je trener za zonsku ligu! Sa ovakvom igrom koje nema, sto posto ispadamo u trećem kolu! Ne vidim nikakav pomak! Ovo je jednostavno UŽAS!

    0
    0
    Odgovori
  4. Nije normalno koliko je stankovic nesposoban,a tek ovi sto su doveli spiridonovica za 700.000e !!!.srbija je strasna zemlja kad ovo moze da se desava.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter