2
Evropske lige

FOTO: FK Crvena zvezda

STANKOVIĆ ODREDIO KOJIH 11 NAPADA TIRANU: Zbog povreda nema važnih ‘šrafova’, veliko iznenađenje u zadnjoj liniji crveno-belih! (SASTAVI)

Objavljeno: 25.08.20 u 19:37

Fudbaleri Crvene zvezde od 20 sati gostuju Tirani u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a trener Dejan Stanković odredio je sastav koji će boriti za prolaz u narednu rundu.

Suočen sa povredama Bena i Rodića, Stanković je morao da posegne za prinudnim rešenjima.

Pošto Crvena zvezda osim Milana Rodića nema drugog klasičnog levog beka, na tom mestu će da zaigra Miloš Degenek

PROČITAJTE JOŠ: NOVA SRAMNA PROVOKACIJA U TIRANI: Velikim transparentom prozvana srpska vojska (FOTO)

Šef struke crveno-belih ostao je dosledan ofanzivnoj zamisli iz domaćeg šampionata, pa će da zaigra samo s jednim zadnjim veznim, biće to Seku Sanogo. Ispred njega igraće Veljko Nikolić i Gelor Kanga, na krilnim pozicijama su Aleksandar Katai i Srđan Spiridonović, a najistureniji je Tomane

Sastav Crvene zvezde: Borjan – Gobeljić, Pankov, Milunović, Degenek – Sanogo – Kanga, Nikolić, Katai, Spiridonović – Tomane.

Na klupi će da budu Popović, Gajić, Ivanić, Boaći, Petrović, Rodić i Gavrić.

Tirana: Lika – Toševski, Najdovski, Vanđeli, Hočalarai – Bata, Čelaka – Kobina, Torasa, Kale – Muči

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stigli smo na stadion 💪 #czv #fkcz #crvenazvezdafk #zvezdaježivot #crvenazvezda #ucl #zvezda

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. Tomane i Gobeljić jedini zadovoljili. Borjan od heroja umalo da postane tragičar u bukvalno poslednjem napadu. Rezultat se broji. Moramo se zapitati ZAŠTO SU DOMAĆI PORTALI IZ SRBIJE PRIZIVALI SVAĐU I UNOSILI NEPOTREBNU NERVOZU ? Ja sam verovao da će biti prava fer utakmica i da nema razloga za strah.

    0
    0
    Odgovori
  2. Tomane ako i danas bude los treba ga ostaviti kod njih gratis… Ne razumem kako takav igrac dobija roliko prostora… Navodno lazni aguero ma vazi.. Usr’o nas je mnogo, ovo mora da mu bude zadnja sansa i toliko.. Sad ili nikad!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter