5
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

DEJAN STANKOVIĆ: Nije bitno da li je lepo ili ružno, važno je da se prođe

Objavljeno: 25.08.20 u 22:07

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a nakon teškog meča trener crveno-belih Dejan Stanković istakao je da je pobeda i prolazak dalje nešto najvažnije.

Zvezda korak po korak ide ka grupnoj fazi Lige šampiona, a strateg crveno-belih je zadovoljan prolaskom u narednu fazu.

PROČITAJTE JOŠ: TOMANE HEROJ ZVEZDE: Crveno-beli se provukli i pobedili Tiranu za plasman u 3. kolo! (VIDEO)

– Teško. Tešak korak. Znali smo da će biti tako. Ne znam zašto u nekim situacijama prestanemo da budemo mi. Momci su odradili odličan posao. Možda smo izgubili svežinu. Pobedi se u zube ne gleda. Nije bitno da li je lepo ili ružno, važno je da se prođe. Čestitam svom timu i igračima, ali i svim Zvezdašima prolazak u narednu fazu – rekao je Stanković.

 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

5 Komentara

  1. Ovaj covek se podsmeva svim zvezfinim navijacima sa ovom cestitkom. Navijam za zvezdu 50 godina i nikad me nije bila veca sramota.

    0
    0
    Odgovori
    • Kritikovali ste i Miloja 3 godine, a on je svaki put odveo zvezdu u grupnu fazu evropskih takmičenja,Zvezda je zaradila silne pare od tih uspeha !!! Tri (3) puta uzastopno šampion države- ubedljivo i opet kritika ?!? Od propalog kluba koji nije mogao proći ni prvo kolo kvalifikacija imamo stabilan klub koji obara sve rekorde i popravili su koeficijent da su nosioci i u trećem kolu . OD POČETKA SEZONEVEĆ SU OSTVARILI SVIH SEDAM ( 7 ) POBEDA POD VOĐSTVOM STANKOVIĆA. MALO LI JE ? JA ZNAM DA TO NE ODGOVARA NAŠEM VELIKOM SPORTSKOM RIVALU I ZATO SE JAVLJAJU KAO TOBOŽE ZVEZDAŠI I POKUŠAVAJU UNETI NEMIR I NERVOZU U ZVEZDU UMESTO DA BODRE SVOJ PARTIZAN. NAPRED ZVEZDO.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter