1
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

ZVANIČNO – NJEGOŠ NAPUSTIO ‘MARAKANU’: Talentovani fudbaler crveno-belih potpisao za Ajntraht!

Objavljeno: 24.08.20 u 21:47

Novo poglavlje u karijeri mladog fudbalera.

Talentovani vezista srpskog šampiona Njegoš Kupusović, je novo pojačanje Anjtrahta iz Braunšvajga. On je sa nemačkim drugoligašem potpisao dvogodišnji ugovor, potvrdio je nemački klub.

– U Njegošu sa njegovih 19 godina vidimo izuzetno talentovanog i vrlo čvrstog napadača, koji je u već u klubu Aue prikupio prva iskustva u drugoj ligi i sada može da uskoči među prvih jedanaest – izjavio je sportski direktor Ajntrahta Peter Folman.

Kupusović definitivno nije u planovima crveno-belih, tako da je nakon obavljenih lekarskih pregleda stavio paraf na ugovor koji važi do juna 2022. godine.

PROČITAJTE JOŠ: CRVENO-BELI STIGLI NA STADION VREDAN 85 MILIONA EVRA: Pogledajte kako izgleda stadion na kojem će se srpski šampion sastati sa Tiranom! (VIDEO)

Omladinski reprezentativac Srbije je u tri nastupa za Ergebirge Aue postigao jedan pogodak. On će se novoj ekipi pridružiti nakon što odradi dva testa na korona virus, naravno ukoliko oni budu negativni.

FOTO: HotSport

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter