0
Evrokupovi

TRENER TIRANE ZNA KOJE SU ZVEZDINE SLABE TAČKE: ‘Ukoliko pružimo maksimum, dobićemo rezultat koji nam pripada’ (VIDEO)

Objavljeno: 24.08.20 u 23:34

Fudbaleri Tirane i srpskog šampiona sastaće se sutra u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Trener Tirane Emanuel Egbo smatra da je prepoznao koje su Zvezdine slabe tačke.

– Crvena je tim s mnogim vrednostima, bolji je od Tirane. Ali u pojedinačnim mečevima može se dogoditi bilo šta, pokušaćemo da damo 100% unutar terena. Znamo kako igra Crvena zvezda i znamo kako treba da igramo. Oni su agresivan tim i znaju kako da igraju fudbal. Znam svoje igrače i oni će izaći na teren da uživaju u meču, jer je to utakmica Lige šampiona. Igrači ne bi trebalo da imaju emocije. To je utakmica koja se igra u našoj kući. Znamo prednosti i slabosti Cverne zvezde. Oni su tim koji napada s mnogo sile, znamo da su vrlo agresivni. Takođe znamo njihove slabe tačke i videćemo ih sutra – istakao je Egbo.

PROČITAJTE JOŠ: CRVENO-BELI STIGLI NA STADION VREDAN 85 MILIONA EVRA: Pogledajte kako izgleda stadion na kojem će se srpski šampion sastati sa Tiranom! (VIDEO)

On takođe očekuje da će njegovi izabranici dati svoj maksimum.

– Pokušaćemo sa svim mogućnostima koje imamo, da pružimo maksimum i dobijemo rezultat koji nam pripada. Izaći ćemo na teren da bismo dali maksimum. Sve zavisi od nas, da li ćemo izaći na teren i dati sve od sebe. Tirana ima onoliko šansi koliko i Crvena za prolaz dalje. Ne znam da li ste videli UEFA Ligu šampiona, sa timovima poput Liona, PSG-a, koji pod normalnim uslovima ne bi toliko daleko dogurali. Tako da je sve moguće u životu. Moja motivacija je da se može dogoditi bilo šta. Moraćemo da igramo kao protiv Tbilisija, moramo još više da tražimo sebe da bismo izvukli maksimum. Uveren sam da će momci sutra izaći na teren kako bi dali maksimum – rekao je trener Tirane.

Egbo je ostao zagonetan što se tiče formacije, iako pojedini mediji najavljuju 4-3-2-1.

PROČITAJTE JOŠ: ZVANIČNO – NJEGOŠ NAPUSTIO ‘MARAKANU’: Talentovani fudbaler crveno-belih potpisao za Ajntraht!

– Videćemo do sutra. Sutra ćete saznati ko će igrati a ko ne. Svaki meč je drugačiji, videćemo koji je igrač spreman, a ko nije. Ne mogu reći da li će to biti Muci ili neki drugi igrač. Videćete sutra – nije želeo da otkriva Egbo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter