0
Fudbal

FOTO: Screenshot/Youtube

‘ORLOVI’ BI MOGLI DOBITI OGROMNO POJAČANJE: Vunderkind o kojem je brujao ceo svet želi da obuče dres reprezentacije Srbije! (VIDEO)

Objavljeno: 24.08.20 u 22:44

‘Orlovi’ bi mogli dobiti ogromno pojačanje.

Svako ko iole prati fubdal, zna ko je Rišairo Živković.

To je talentovani mladi fudbaler o kojem je pre nekoliko godina brujao čitav fudbalski svet, mnogi evropski velikani utrkivali su se ko će pre stići do njegovog potpisa.

PROČITAJTE JOŠ: OVO NE VIDIM KAO POLITIČKI RAT: Kapiten Tirane pred sutrašnji duel – ‘Nadamo se pobedi, fudbal se igra 90 minuta’ (VIDEO)

Trenutno nastupa za engleskog Premijerligaša Šefild junajteda, ali sada akcenat nije na njegovom novom klubu, već o nečemu mnogo bitnije, o reprezentaciji za koju će nekadšnji vunderkind igrati.

Ranijih godina su čelnici FSS svim silama želeli da nagovore Rišeira da obuče dres našeg nacionalnog tima, ali im to nije uspelo za rukom, međutim ta mogućnost je i dalje otvorena.

Orlove‘ uskoro očekuju mečevi Liga nacija, a na koga će sve računati selektor Tumbaković, pogledajte OVDE.

Otac Rišaira Živković je rođen u toj zemlji, što je bio povod Gusu Hidinku da pozove krilnog fudbalera, i direktno ga pita da li je spreman da igra za Kurakao.

FOTO: Screenshot/Youtube

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter