0
Košarka

NBA: Milvoki na leđima ‘grčke zveri’ stigao do ubedljive prednosti – sjajni Vučević nedovoljan za izjednačenje Orlanda! (VIDEO)

Objavljeno: 24.08.20 u 23:55

Milvoki je savladao ekipu Orlanda rezultatom 121:106, u četvrtoj utakmici plej-of serije.

Plej-of serija između ove dve ekipe se polako privodi kraju, a ekipa Janisa Adetokumba večeras je uspela da stigne do velike prednosti, 3:1 u pobedama.

Ovu seriju Orlando je krenuo pobedom, ali se Milvoki ‘probudio’ i uspeo da stigne do preokreta.

Iako su Milvoki predvođeni Adetokumbom imali konstanto vođstvo tokom celog meča, u prvom poluvremenu nije bilo većih oscilacija. Početkom poslednje četvrtine, Baksi stižu do značajnije prednosti, napravili su neverovatnu seriju od 15:0 i tako stigli do ubedljivog vođstva od 102:83.

PROČITAJTE JOŠ: ‘ORLOVI’ BI MOGLI DOBITI OGROMNO POJAČANJE: Vunderkind o kojem je brujao ceo svet želi da obuče dres reprezentacije Srbije! (VIDEO)

Adetokumbo je napustio parket, što je Nikola Vučević sa svojim saigračima uspeo da iskoristi i rezulatski se povrati u meč. Ipak, grčki košarkaš se vratio u igru i stvari su ponovo došle na svoje mesto. Janis je večeras postigao 31 poen, uz 15 skokova i osam asistencija, a pratio ga je Midlton sa 21 poenom i deset skokova.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How do you stop that!? #NBAPlayoffs • @nbaontnt

A post shared by • #WholeNewGame • (@nba) on

Sa druge strane, Vučević je postigao 31 poen, 11 skokova i sedam asistencija, uz 11/20 u šutu iz igre. Uz njega, u Orlandu su se istakli Ros sa 19 i Fulc sa 15 postignutih poena.

FOTO: Screenshot/Youtube

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter