0
Evrokupovi

OVO NE VIDIM KAO POLITIČKI RAT: Kapiten Tirane pred sutrašnji duel – ‘Nadamo se pobedi, fudbal se igra 90 minuta’ (VIDEO)

Objavljeno: 24.08.20 u 21:19

Kapiten albanskog tima utakmicu sa srpskim šampionom ne vidi kao politički rat.

Fudbaler Tirane, Idriz Batha, koji ujedno i nosi kapitensku traku, predstojeću utakmicu sa Crvenom zvezdom ne gleda kroz političku prizmu.

Ja to ne vidim kao politički rat ili nešto što ima veze sa nacionalizmom. Za nas je to samo fudbalski meč. Cenimo ih kao ekipu. Oni su napisali svoju priču i dobro se zna ko su. Mi ćemo se truditi da uživamo u utakmici i da pružimo maksimum – rekao je Idriz na pres konferenciji pred utakmicu.

Kako izgleda stadion na kojem će se Tirana sastati sa srpskim šampionom, pogledajte OVDE.

On se nada da će rezultat biti pozitivan po njegovu ekipu.

– Mi se nadamo pozitivnom rezultatu. Slabiji smo prema svim analizama koje smo radili, ali fudbal je više puta pokazao da u 90 minuta svašta može da se desi – dodao je kapiten Tirane.

FOTO: FK Crvena zvezda

Kao iskusan igrač, on je utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona opisao kao posebnu odgovornost prema ekipi.

– Svaki meč ima svoju težinu. Pre utakmice sa Dinamom, rekli smo da nam je to najteži meč. Sad smo to prošli i težina se povećava. Protivnik je boljeg kvaliteta, mi igramo kod kuće i uzdamo se da ćemo se pokazati bolje nego u prvoj utakmici – jasan je Idriz, i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: PRVO STANKOVIĆEVO OBRAĆANJE U TIRANI: Trener crveno-belih ‘spušta loptu’ – ‘Tenzije nema, dosta ljudi želi da se slikamo’

– Probaćemo da se oslobodimo pritiska. Atmosfera je dobra kao i uvek, a naš cilj je da dobijemo šta želimo i da izbegnemo penale. Nadam se da ćemo pobediti, a ko postigne gol je manje važno. Hoću da damo gol, a iznad svega je učinak ekipe – zaključio je kapiten Tirane.

FOTO: Screenshot/Youtube

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter