0
Evropske lige

FOTO: Hot sport

BUDUĆNOST JE PRED NJIM: Nekoliko evropskih klubova se interesuje za Grujića!

Objavljeno: 24.08.20 u 17:20

Srpski fudbalski reprezentativac Marko Grujić i nekadašnji vezista Crvene Zvezde, na stolu ima čak sedam ponuda iz klubova koji se takmiče u ‘ligama petice’.

Trenutno je u Austriji na pripremama sa Liverpulom, gde se trudi da ubedi Jirgena Klopa da mu pruži novu šansu. Ukoliko u tome ne uspe, svakako ne mora da brine, jer se brojni klubovi iz najjačih liga Evrope interesuju za njega. 

Navodno, tri nemačka, dva engleska i jedan italijanski klub stoje u redu za Grujića. Dva će učestvovati sledeće sezone u Ligi šampiona, Borusija Menhengladbah i Atalanta, tako da su oni najbolja opcija za Grujića. Srpskog vezistu žele još i Ajntraht Frankfurt, Verder, Aston Vila i Kristal palas. 

PROČITAJTE JOŠ:ZVEZDA STIGLA U TIRANU: Crveno-bele dočekalo sunce u glavnom gradu Albanije (FOTO)

Prethodne dve sezone, Grujić je proveo na pozajmici u Herti i ostavio odličan utisak, odakle je i prešao u Liverpul zahvaljujući dobrim partijama. Herta se nada da će ga Liverpul ponovo pustiti u Berlin.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter