0
Košarka

SJAJNI ‘KING’ PREDVODIO LEJKERSE DO NOVE POBEDE: Vrhunska partija Lebrona (VIDEO)

Objavljeno: 23.08.20 u 08:56

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa ostvarili su novu pobedu u plej-of seriji sa Portland Trejlblejzersima.

Konačan rezltat je 116-108  i sada Lejkersi vode 2-1 u seriji. Prvi pobedu u ovoj seriji ostvarili su košarkaši Portlanda i tada se mnogima činilo da je blizu veliko iznenađenje.

Lejkersi nisu izgubili samopuzdanje i nakon pobede u meču broj dva, ostvarili su trijumf i u utakmici broj tri, napravili preokret i sada im je situacija daleko jasnija i povoljnija.

U prvom poluvremenu Entoni Dejvis je postigao svega 6 poena, Portland je imao blagu prednost i tako se otišlo na poluvreme.

Nakon odmora usledila je prava eksplozija!

40 poena u 3. deonici za ekipu koju je sinoć kao najefikasniji igrač predvodio Lebron DŽejms sa čak 38 poena! Uz to je dodao 12 skokova, a samo 2 asistencije su ga delile od novog tripl-dabl učinka.

Dejvis se probudio u drugom delu utakmice, meč je završio sa 29 poena, 11 skokova i 8 asistencija, takođe je ‘flertovao sa
tripl-dabl skorom.

https://youtu.be/dUByeQXH1aw

U trećoj četvrtini, Karmelo Entoni je održavao Trejblejzerse u ‘životu’. Za taj vremenski period postigai je 13 poena. Na kraju
meča najefikasniji redovima Portlanda bio je Dejm Lilard. Nastavio je sa neverovatnim poenterskim učinkom i sinoć ubacio
34 poena. Pratili su ga Mekalum sa 28 poena i Entoni koji je ubacio 20 uz 6 skokova, 2 asistencije i čak 4 ukradene lopte.

Sledeći duel zakazan je za utorak 25.08. u 03:00 po našem vremenu.

PROČITAJTE JOŠ: PREGLED ODIGRANIH UTAKMICA 5.KOLA SUPER LIGE SRBIJE: Na 6 utakmica viđeno 17 golova (VIDEO)

Što se ostalih mečeva u NBA ligi tiče, Oklahoma je ostvarila prvu pobedu u seriji i smanjila na 1-2 u pobedama.
OklahomaHjuston 119 – 107
U redovima pobednika najefikasniji su bili Denis Šreder sa 29 i Kris Pol sa 26 poena. Harden je odigrao još jednu sjajnu partiju,
nedovoljnu za pobedu. Postigao je 38 poena, dodavši na to 7 skokova i 8 asistencija.
OrlandoMilvoki 107 – 121
MajamiIndijana 124 – 115

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter