0
Domaći fudbal

FOTO: Prva liga Srbije

PRVA LIGA SRBIJE: ‘Poker’ Kolubare, Budućnost i dalje ima maksimalni učinak – Borac i Sremska Mitrovica ostali bez bodova! (VIDEO)

Objavljeno: 23.08.20 u 23:27

Piroćanci su ostvarili pobedu u Sremskoj Mitrovici.

Budućnost iz Dobanovaca je jedini tim uz Kabel u Prvoj ligi Srbije koji ima maksimalan učinak posle dva kola. Dobanovčani su nakon trijumfa u Čačku na otvaranju sezone, danas pobeduli i Zemun u gostima minimalnim rezultatom 1:0. Strelac jedinog gola je bio Milan Janjić na poečtku drugog poluvremena i Dobanovčanima i na taj način omogućio da dođu do sva tri gola.

I dok Budućnost može da bude prezadovoljna startom sezone, u Vranju će morati da se zabrinu. Dinamo je danas poražen na domaćem terenu od Kolubare, rezulatom 2:4. Bez obzira što je domaćin poveo golom Ćirkovića, posle 53 minuta igre je bilo ubedljivih 3:0 za goste zahvaljujući Cvetkoviću i dvostrukom strelcu Andreji Stojanoviću. Čak i sa igračem manje je Kolubara nastavila da igra bolje i preko Simića došla do ubedljivih 4:1.

Jagodina je zabeležila prvu pobedu u sezoni pošto je savladala Borac 2:1. Na samom kraju drugog poluvremena Nikola Divac postigao je pogodak za vođstvo svog tima. Prednost je udvostručio Petar Ristić u 52. minutu, a jedini pogodak za goste postigao je Filip Bajić u 70. minutu.

Radnički Pirot bio je bolji od Sremske Mitrovice. Do vođstva su stigli već u 36. minutu , a pred sam kraj prvog poluvremena Dejan Janković je postigao izjednačujući pogodak. Utakmicu je rešio Uroš Mirković u 62. minutu.

PRVA LIGA SRBIJE – 2. KOLO

Petak

Železničar Pančevo – Žarkovo 2:2 (1:0)

Subota

Dubočica – Radnički 1923 2:2 (2:2)
Grafičar – IMT 2:2 (0:1)
Sloga Kraljevo – Kabel 0:2 (0:1)

Nedelja

Budućnost Dobanovci – Zemun 1:0 (0:0)
Dinamo Vranje – Kolubara 2:4 (1:2)
Jagodina – Borac 1926 Čačak 2:1 (1:0)
Radnički S. Mitrovica – Radnički Pirot 1:2 (1:1)

Ponedeljak

17.00 Trajal Kruševac – Loznica

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter