1
Evrokupovi

OVO NEMA NIGDE: Provokacija ne prestaje – jezive poruke albanskih huligana! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 23.08.20 u 21:16

Mnogo prašine se diglo pred utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Tirane i Crvene zvezde.

Utakmica će se odigrati bez prisustva publike, zbog poznate situacije sa pandemijom korona virusa. Ultrasi albanskog šampiona okupili su se u većem broju na treningu svog kluba, kako bi im pružili podršku uoči okršaja sa ekipom sa ‘Marakane’.

Njihova navijačka grupa ‘Tirana Fanatiksi‘ koriste sve načine kako bi provocirali, ono su na svojoj koreografiji koristili motive iz nedavnih ratova, kao što su snajperi, oznake UČK kao i mape velike Albanije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Show No Mercy! #ForcaTIRONA #FCKSRB

A post shared by Tirona Fanatics (@kftirona06) on

Ni to im nije bilo dosta, mahali su barjakom na kome je presečena jagoda, aludirajući na smrt pokojnog navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića koji je tragično nastradao na košarkaškoj utakmici u Istanbulu pre sedam godina, kada su se crveno-beli sastali sa turskim Galatasarajem.

PROČITAJTE JOŠ: TADIĆ NEMA DILEMU: Reprezentativac Srbije se opkladio sa trenerom u flašu vina – pogledajte o čemu se radi!

Na ogradi je stajao transparent na kome je pisalo:

– Tu sam da branim svoju zemlju, tu je smrt najbezbednija.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vij me mbrojt vatan… Aty ku vdekja eshte me e sigurt! #TironaFanatics #SkerdilajdLLagami #MyteBeogradin

A post shared by Tirona Fanatics (@kftirona06) on

0
0

1 Komentara

  1. Danima se trudite da unesete nervozu čudnim i ne primerenim natpisima i tekstovima prebacujući priču o utakmici na politiku. NEOBJAŠNJIVO,ZAŠTO TO RADITE ? ZVEZDA IMA VEĆI PRITISAK U BAČKOJ,PAZARU,N.SADU.Na stadionu Partizana je mnogo gore nego bilo gde u svetu,nigde više psovki,huligansko ponašanje navijača pre i posle utakmice a o tome ne pišete. Rukovodstvo Partizana podstiče mržnju navijača, stalnim neprimerenim izjavama. U Tirani tog zla neće biti uopšte jer se igra bez publike i poštuje se protokol kad je bezbednost u pitanju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter