0
Evropske lige

NEVEROVATNI REZULTATI SRBINA NA GOLU: Njegov tim konstantno gubi, a Milošević je najbolji golman Kazahstana!

Objavljeno: 23.08.20 u 20:44

On je definitivno najbolji čuvar mreže na kazahstanskim terenima gde golove gađaju svetski asovi kao što su Vagner Lav, Musa Kone, Sotirou, Rotartiju, Badibanga, Žoao Paulo.

Srpski golman Marko Milošević brani u životnoj formi u dresu kazahstanskog Kaspija, trenutno je najbolji golman tamošnje Premijer lige prema statističkim parametrima iako je član Kaspija, jedne od najlošijih ekipa.

Jedina svetla tačka ekipe koja je trenutno u zoni ispadanja jeste Milošević, koji bi uskoro mogao da napusti klub iz Aktaua, što bi za kazakstanski klub predstavljao ozbiljan problem.

Bivši kapiten Zemuna predvodi listu golmana kazahstanske lige i ubedljivo je najbolji među čuvarima mreža u dva statistička parametra, odbrane i tačna dodavanja. U pet utakmica je čak 69 puta šutirano ka Miloševiću, lopta je 35 puta išla u okvir gola a srpski golman je odbranio čak 24 puta.

Srpski čuvar mreže je od 161 dodavanja u ovoj sezoni uspešno obavio 132 i ima ih najviše među golmanima u Premijer ligi.

Ono što je sigurno, jeste da će Kaspiju biti gotovo nemoguće da izbori opstanak bez Miloševića, ali će izvesno u takvoj situaciji i biti pošto su velike prilike da će već ovog transfer roka Srbin promenitit sredinu.

PROČITAJTE JOŠ: ONI ZAISTA VERUJU U ČUDO: Tirana dovela veliko pojačanje pred duel sa srpskim šampionom! (VIDEO)

Da je fantastičan učinak Srbina svesni su i ljudi u tamošnjem sportu, Aleksandr Strelnikov, urednik čuvenog portala ‘Sports.kz’ je izjavio:

– Milošević je izvanredan golman, konstantno spašava svoj tim. Igra za tim koji je ovog transfer roka postao još slabiji, smatram da on zaslužuje nešto mnogo bolje u karijeri. Nikada se ne zna šta će se dogoditi u našem šampionatu sutra. Trenutno je najbolji golman u ligi, ali to ne može da spasi Kaspi jer kada vam po dvadeset puta šutiraju na gol, i Bufon bi propustio neku loptu – poručio je Strelnikov.

Milošević je ponikao u Zemunu čiji je bio i kapiten dugo godina, a branio je još i za Grafičar, Smederevo, Sinđelić, Voždovac i Napredak.

FOTO: FC Caspiy/Akylbek Ussenov

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter