0
Domaći fudbal

NENAD MIROSAVLJEVIĆ ZA HOTSPORT: Demanti sa Banovog brda – ‘To su potpune dezinformacije, uopšte ne razmišljamo o Ibanjezu’

Objavljeno: 23.08.20 u 21:40

Miljenik navijača Crvene zvezde karijeru ipak neće nastaviti na Banovom brdu.

U toku dana jako je odjeknula vest da će se Luis Ibanjez vratiti u srpski fudbal. Prema saznanjima ‘Monda’ za iskusnog Argentinca zainteresovana su dva beogradska kluba, Čukarički i Voždovac.

Međutim, od najavljenog transfera na Banovo brdo neće biti ništa, potvrdio je sportski direktor Čukaričkog Nenad Mirosavljević za naš sajt.

To su potpune dezinformacije, mi na poziciji levog beka imamo Dimitrija Kamenovića, mladog reprezentativca. Pred početka priprema doveli smo i Tošića iz Mačve, mi trenutno ne razmišljamo o levom beku, niti smo zainteresovani za Ibanjeza, ne znam odakle se pojavila ta informacija. U poslednje vreme, mnogi igrači se povezuju sa Čukaričkim, ali mi se najviše oslanjamo na našu omladinsku školu, koja je jedna od najboljih u Srbiji – poručio je Nenad Mirosavljević za ‘HotSport’.

PROČITAJTE JOŠ: POZNATO STANJE SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Nakon vesti da je Miha zaražen korona virusom, oglasila se njegova ćerka i otkrila kako se njen otac trenutno oseća!

Podsetimo, Ibanjez je na ‘Marakani’ igrao u šampionskoj sezoni 2015/16. godine. U crveno-belom dresu odigrao je 31 utakmicu i postigao devet golova.

FOTO: Screenshot/Youtube

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter