0
AdmiralBet ABA Liga

BRANKO LAZIĆ OTVORENO O JUBILEJU: ‘ NE MOGU DA VERUJEM DA JE TOLIKO PROŠLO’ (VIDEO)

Objavljeno: 23.08.20 u 13:30

Branko Lazić je vlasnik mnogih rekorda u dresu KK Crvena zvezda mts.

-Jedan  je od simbola velikih uspeha u poslednjoj deceniji, a njegov stav na terenu i beskompromisna borba uvek pravi primer kako jedan kapiten treba da se ponaša i predvodi tim. Navika podizanja trofeja dovela je do toga da uvek zna kakvi su ciljevi Crvene zvezde u svakoj narednoj sezoni. Njegovo iskustvo je neprocenjivo, a pogotovo će doći do izražaja u narednoj sezoni koja će biti specifična i u kojoj će crveno-beli dres nositi nekoliko novajlija i mladih igrača. Imaće pored sebe kapitenski primer koji će naredne sezone proslaviti novi jubilej. Branko Lazić će nastupati za Crvenu zvezdu u 10. jubilarnoj sezoni:

-Ne mogu da verujem da je već toliko prošlo, obzirom da mi deluje jako brzo, ali mi je drago da smo došli do te cifre i da provodimo već 10. godinu zajedno’- rekao je Branko Lazić, a potom govorio o pripremama za narednu takmičarsku godinu:

FOTO: KK Crvena zvezda

-Ove sezone smo za promenu došli na pripreme na Kopaonik gde su uslovi fenomenalni, sve mere zaštite igrača u zdravstvenom i trenažnom smislu su preduzete i osećamo se zaista sjajno. Imamo sve uslove da spremni dočekamo početak sezone’- istakao je Lazić, a potom napravio malo poređenje sa prethodnim godinama:

-Ništa nije neuobičajno u odnosu na prethodne sezone što se tiče priprema i treninga. Jedino je zbog situacije sa virusom malo drugačije. Duža je bila pauza nego prethodnih godina pa sam leto iskoristio i da se odmorim i provedem vreme sa porodicom i prijatljima, ali i da se pripremim. U novu sezonu ulazim spreman i za sada sve teče po planu- rekao je kapiten crveno-belih i zatim govorio o ciljevima koji ga prate već godinama:

-Znaju se ciljevi Crvene zvezde, a to je osvajanje Jadranske lige i obezbeđivanje plasmana u Evroligu naredne sezone. Što se tiče Evrolige cilj je da se pokažemo u što boljem svetlu i zabeležimo što više pobeda i dobrih partija. Naravno, ako nam se ukaže prilika za prolazak u narednu rundu da to spremni dočekamo i iskoristimo- istakao je Branko Lazić, a zatim se osvrnuo na dolazak trenera Saše Obradovića:

-Za sada je sve sjajno, još uvek smo u fazi upoznavanja, ali ovaj period koji smo proveli zajedno je zaista fenomenalan. Veoma mi je drago što je jedan takav Zvezdaš došao da vodi prvi tim Crvene zvezde-zaključio je kapiten Branko Lazić.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter