8
Domaći fudbal

FOTO: Youtube printscreen

VUČIĆ UŽIVO POKAZAO SLIKU NOVOG NACIONALNOG STADIONA: Evo kako će izgledati ‘srpski Vembli’ i kada će početi izgradnja! (FOTO)

Objavljeno: 22.08.20 u 10:55

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazao je fotografiju novog Nacionalnog stadiona uživo u programu Prve televizije gostujući u jutarnjem programu i rekao je da će stadion početi da se gradi od sledeće godine.

Ono o čemu se godinama unazad pisalo je, čini se, na pragu ostvarenja. Vučić kaže da je nacionalni stadion danas ‘nasušna potreba’ koja će doneti brojne sportske, ali i komercijalne benefite na mestu gde će biti izgrađen.

– Šta će nam? To je danas nasušna potreba. Promenile su se potrebe. Ljudi idu na stadione da uživaju sa porodicama, da im bude lepše na stadionu. Biće spolja čelična konstrukcija, unutra drvo, dakle prirodni materijali. Verujem da počinje da se gradi sledeće godine, od državnog novca kreće da se gradi i neće biti nimalo jeftino.

 

FOTO: TV PRVA/printscreen

– Biće blizu autoputa Miloš Veliki i blizu izlaznice autoputa Beograd – Surčin. To će biti novi razvojni projekat i na tom mestu će kvadrat odmah skočiti za 1.000 evra – rekao je Vučić.

Predsednik Srbije je objasnio da će sa sadašnjih 850 do 900 evra, kvadrat u okolnom stambeno poslovnom kompleksu nadomak stadiona koštati automatski bar 2.000 evra.

0
0

8 Komentara

  1. Vrati ti Vučiću nama 10 posto što nam godinama oduzima od naših plata, pa onda gradi Št god hočeš. Ali čini mi se da nemaš nameru. Ja radim a ti se hvali uspesima.

    0
    0
    Odgovori
  2. Mislim da bi bilo jeftinije da uopste nemamo vladu. Kod nas ionako jedna covek obavlja sve funkcije, pa nema potrebe za troskom. Inace je ovo jedan od glupljih projekata, ali idealan da se uzme lova gde se ne mogu kntrolisati troskovi. A u Surcinu ima da skoci cena bar na 5000€ kvadrat. Pa, ko je blesav da ide da placa u Surcinu toliko kvadrat kad u gradu ima jeftinije? Inace nasa reprezentacija odigra citavih 3, a mozda i 4 utakmice godisnje i ne znam kako smo do sada ziveli bez nacionalnog stadiona. Nakon sto odigramo tih par utakmica, verovatno ce se stadion sam od sebe odrzavati, to us novi smart stadioni.

    0
    0
    Odgovori
    • Odlican komentar u potpunosti se slazem potrebno je depolitizovati narod da ne razmislja o situaciji u kojoj se nalazi a pogotovo sta ga ceka

      0
      0
      Odgovori
  3. A zašto koji klinac taj projekat ili bilo šta o tome ne objasni ministar sporta jer mu je ja mislim to posao. Zašto? Da li će se to ikada promeniti i zašto ne?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter