0
Fudbal

TOP BET TIKET DANA: Raznovrsna ponuda za subotu, a ovo su naši predlozi!

Objavljeno: 22.08.20 u 12:25

Ove subote je ponuda veoma dobra, počeo je šampionat Francuske, tu su i ostale lige, a sa našim partnerom Top Bet kladionicom donosimo vam tiket dana.

PARTIZAN – INĐIJA 1&3+ (1.62)

Partizan na svom terenu dočekuje Inđiju koja je tek u prošlom kolu došla do prvih bodova. Apsolutni favorit su crno-beli, a očekujemo i nekoliko golova u mreži gostiju.

LIL – REN 0-2 (1.62)

Lil i Ren su poznate kao dosta tvrde ekipe, a pogotovo to može da se očekuje u prvom kolu. I jedni i drugi će želeti da ostave što bolji utisak na startu i verovatno neće srljati na protivnički gol, pa se može očekivati malo golova.

ANTVERPEN – GENT GG (1.65)

Treća runda u Belgiji. Obe ekipe igraju na golove, a tradicionalno poslednjih nekoliko duela oba tima postižu barem po gol, što očekujemo i večeras.

MOLDE – ODD 1 (1.72)

Mali derbi u Norveškoj. Drugi protiv trećeg na tabeli. Molde je u lošoj seriji od dva poraza u nizu, a očekujemo da se ekipa trgne i savlada goste, a to će biti neophodno ukoliko domaći žele da ostanu u trci za titulu.

UKUPNA KVOTA 7.45 – KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER TOP BET!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter