0
Evrokup

FOTO: KK Crvena zvezda

ŠTIMAC POTPISAO: Srpski centar nastavlja karijeru u bivšem klubu Saše Obradovića! (FOTO)

Objavljeno: 22.08.20 u 10:00

Srpski košarkaš Vladimir Štimac potpisao je ugovor s Monakom, saopštio je klub iz francuskog šampionata.

Štimac se u petak oprostio od Crvene zvezde i dan kasnije Monako se na Tviteru oglasio s porukom da je bivši reprezentativac Srbije njihov igrač.

Iskusni centar prethodne sezone nosio je dres Fenerbahčea i Crvene zvezde u kojoj je i završio takmičarsku godinu, koja je ranije okončana zbog pandemije korona virusa.

PROČITAJTE JOŠ: AMERIČKI NOVINARI ‘RAZAPELI’ JOKIĆA: Posle sramnog poraza Nagetsa, Srbin se našao na udaru – ‘Gober ga je zlostavljao!’

Posle nove epizode na Malom Kalemegdanu, Štimac je odlučio da je vreme za novi izazov – Monako.

– Monako je veoma dobar tim koji preporučuju svi košarkaši koji su igrali ovde. Ekipa ima odličnog trenera, a sporazum između mene i kluba brzo je sklopljen. Ne mogu da dočekam da krene s radom – rekao je Štimac, a prenosi zvaničan sajt kluba.

Zanimljivo, Štimac je potpisao ugovor s ekipom koju je prošle sezone vodio trener Crvene zvezde Saša Obradović, umesto koga se sada na klupi Monaka nalazi Zvezdan Mitrović.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter