1
Evropske lige

FOTO:FK PARTIZAN

LETONCI SILNI PRED GOSTOVANJE CRNO-BELIMA: Partizanov rival petardom slavio pred dolazak u Humsku!

Objavljeno: 22.08.20 u 17:20

Fudbaleri Partizana u četvrtak će se u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope sastati sa letonskim RFS-om, koji iz meča u meč u tamošnjem šampionatu prikazuje sve bolje igre. 

Juče je u meču 16. kola RFS na svom terenu deklasirao ekipu Mete sa 5:1 i tako upisao četvrtu pobedu u nizu, uz ukupnu gol-razliku 14:2 na te četiri utakmice.  

Već u drugom minutu Ofur je doveo RFS u vođstvo, a prednost je duplirao Slovenac Žiga Lipušček u 39. minutu susreta. Tek što je počelo drugo poluvreme Lipušček postiže još jedan gol, a u 55. minutu je već bilo 4:0, kada je mrežu gostiju zatresao Solovjovs.
 
 
Potom trener domaćeg tima vrši četiri izmene, što gosti koriste da u 65. minutu stignu do počasnog gola, a za -petardu- se pobrinuo Ikauineks, koji je u 79. minutu postavio konačnih 5:1.
 
Partizan jeste veliki favorit u predstojećem meču u Humskoj, ali ovi najnoviji rezultati RFS-a nikako nisu za potcenjivanje. Crno-beli će maksimalno ozbiljno morati da uđu u tu utakmicu.

FOTO: FK Partizan

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter