0
Domaći fudbal

‘ZMAJEVI’ SPREMNI ZA LET KA NOVOJ POBEDI: Voždovčani čekaju pobedu na ‘Krovu’!

Objavljeno: 21.08.20 u 12:08

Fudbaleri Voždovca će u nedelju od 19 časova na svom stadionu ugostiti novopečenog superligaša, ekipu Zlatibora.

‘Zmajevi’ u ovoj sezoni nemaju pobedu na svom stadionu pa je ovo idealan momenat da se ostvari premijerna pobeda na ‘Krovu‘.

Voždovac nakon četiri odigrana meča ima šest bodova i zauzima 11. poziciju na tabeli, dok je Zlatibor na dnu tabele sa osvojenih nula bodova.

Imaće Zlatibor motiv da osvoji prve bodove, ali i Voždovac da na svom stadionu osvoji ‘zicer’ bodove.

PROČITAJTE JOŠGAZDA DUBOKOG DŽEPA: Evo koliko će igrači Tirane zaraditi ukoliko pobede srpskog šampiona!

Edin Ajdinović napominje da ekipu ne mogu da zavaraju prethodni rezultati suparnika, i da se za svaki naredni meč tim priprema na isti način.

U prošlom kolu smo pobedili ekipu Rada nakon rezultatskog zaostatka i time smo pokazali karakter ekipe. U nedelju dolazi Zlatibor, znamo da nisu u sjajnoj rezultatskoj situaciji, ali svakako svakom meču prilazimo na isti način i pripremamo se maksimalno i ne obaziremo se na njihov učinak, fokus je na nama kao i uvek. Mnogi kažu da je Voždovac mlada ekipa, ali to za mene nema veze, Voždovac je skup jako dobrih i talentovanih igrača i to je jedino bitno. Iskustvo starijih igrača znači naravno u nekim momentima, i trenutno smo tim sastavljen od sjajnih igrača i to ćemo dokazati u budućnosti – napomenuo je Ajdinović.

Strateg Voždovca, Jovan Damjanović napominje da je evidentno da ekipa nakon lošeg starta diže formu.

Osvojili smo bodove u protekla dva meča koja smo igrali kao gosti protiv dva neugodna protivnika i očekujemo da nakon lošeg starta dižemo formu. Rekao bih da je protiv ekipe Zlatibora kvalitet na našoj strani, ali moramo da se bavimo sobom da bi to dokazali i da podignemo nivo igre već u nedeljnom meču. Nažalost protiv Rada su se povredili Cvetićanin i Stanković na koje neću moći da računam, dok su ostali momci u konkurenciji za tim – istakao je trener Voždovca.

FOTO: FK Voždovac

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter