0
Ostali sportovi

VELJKO PONOVO U RINGU: Srpski bokser je prepun samopouzdanja – ‘Pucam od snage, pucaće i u ringu – Evro titula je moj cilj’

Objavljeno: 21.08.20 u 11:28

Veljko Ražnatović (23), najperspektivniji srpski bokser, trebalo je ove godine već da ima tri meča: 27. marta u Budvi (Crna Gora), 16. aprila u Zvorniku (Republika Srpska) i na kraju 29. avgusta na otvorenom u Nišu. Međutim, sve te spektakle zakočila je korona. Ipak, ljudi iz ‘Balkan boksing’, organizacije koja brine o karijeri našeg najboljeg kruzeraša, nisu sedeli skrštenih ruku.

Pronađeno je jedino moguće rešenje u ovoj situaciji: Ražnatović će boksovati 4. septembra u Beogradu, bez publike, ali uz direktan prenos na ‘TV Arenasport’. Biće to prvi od dva-tri planirana kvalifikacioni meč u narednih godinu i po na putu do zacrtanog cilja – meča za evro-titulu

– Konačno ću ponovo u ring! Preduga pauza za svakog profesionalca, ali šta je tu je, korona je ceo svet paralizovala. Nastavljam put ka evro-tituli, zna se da je to već dugo moj cilj. Vidite po medijima i društvenim mrežama da sam u punoj formi, treniram triput dnevno pod vođstvom Ivana Alimpića u ‘Serbian fighter’, kao zapeta sam puška. Pucam od snage, pucaće i u ringu, verujte mi – u svom stilu će Ražnatović, čiji kvalitet je prepoznala firma OTB Inženjering koja će našem bokseru pružati podršku u narednih godinu dana.

Ime Veljkovog rivala se još krije, ali je reč o takođe perspektivnom i kvalitetnom borcu, a u tajnosti je i lokacija gde će meč biti održan. Ono što je poznato jeste da će Veljkov meč biti poslednji na toj reviji boksa, da će pre njega u ring takođe kvalitetni domaći i inostrani borci u uvodnim borbama, a da će učesnici, treneri i svi prisutni u hali tog dana biti testirani i ispunjavati sve preporuke Vlade Srbije vezane za borbu sa koronom.

Veljko do sada u karijeri ima stopostotan učinak, na osam mečeva zabeležio je sve pobede, od kojih je pet bilo završeno nokautom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter