3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

STANKOVIĆ ZADOVOLJAN: Ovako se osvaja titula!

Objavljeno: 21.08.20 u 21:30

Crvena zvezda je uspelа da na gostovanju savlada novosadski Proleter rezultatom 1:0, golom El Fardu Bena. Zadovoljan zbog nova tri boda je šef stručnog štaba crveno-belih, Dejan Stanković.

– Imamo mnogo utakmica u poslednje vreme i to se moglo primetiti u prvom poluvremenu.Bilo je vruće, protivnik je pružao dobar otpor, ali nismo gubili ideju o pobedi i ostali smo koncentrisani čitav meč. Prihvatam greške iz prvog poluvremena, ali u nastavku smo zaista bili dobri. Napravljene su prave izmene i uspostavljen jak ritam. Ne može svaka utakmica da se pobeđuje ubedljivo. Bitna su tri boda. Kroz ove utakmice se raste i osvaja titula. Kada je teško, svi se okupimo i pobedimo – počeo je Stanković.

PROČITAJTE JOŠ:DEJAN STANKOVIĆ: Trenutak koji je prelomio meč, drugi gol… Mogli smo da postignemo još koji!

Ben je i više nego raspoložen za golove, pa se već na startu sezone profilisao kao najbolji strelac crveno-belog tima, postigavši šest pogodaka na šest mečeva u svim takmičenjima. Sve to Stankovića čini srećnim.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

 

– Ne treba trošiti reči o njemu. Samo da je živ i zrdav. Pravi stranac, posvećen klubu i obavezama. Malo se umorio danas, nadam se da nije nešto ozbiljnije sa ložom koja ga je mučila i tokom priprema. Sve u svemu, stojim iza toga što sam rekao i po dolasku u klub – pobede su penicilin za sve, sad idemo da odmorimo i da se spremimo za Tiranu – zaključio je Stanković.

 

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

0
0

3 Komentara

  1. Imaš li ti trunku znanja o fudbalskim pravilima ? Prvo ti je bitno da mrzis zvezdu pa tek onda da voliš svoj klubić. E pa žao mi je al ..,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter