0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Screenshot/Tviter

SRPSKI CENTAR TREĆI PUT NAPUŠTA ZVEZDU: Miljenik Delija odlazi sa Malog Kalemegdana – Stvari u životu su prolazne, Zvezda je večna!

Objavljeno: 21.08.20 u 15:35

Srpski centar Vladimir Štimac više nije igrač Crvene zvezde.

Iskusni centar neće produžiti saradnju sa ekipom sa Malog Kalemegdana, na veliku žalost navijača čiji je godinama bio veliki ljubimac.

Bivši reprezentativac Srbije i košarkaš koji je u tri navrata nosio crveno-beli dres i zvanično je napustio Mali Kalemegdan. Iako je postojala šansa da potpiše novi ugovor i ostane u Zvezdi, tako nešto se neće desiti. On se od navijača oprostio na Tviteru.

PROČITAJTE JOŠ: BIVŠI TRENER CRVENE ZVEZDE GAZI SVE PRED SOBOM: Srpski stručnjak je ‘srušio’ najjači klub iz Azije, i na korak je od Lige šampiona!

– Mnoge stvari su prolazne u životu, Zvezda je večna! Kao i uvek mojoj crveno-beloj porodici želim sve najbolje, mnogo uspeha i trofeja! Voli vas vaš Štimara – napisao je centar.

Štimac je prvi put nastupao za Crvenu zvezdu od 2008. do 2010. godine, zatim u sezoni 2015/2016 kada je sa beogradskim klubom osvojio ABA ligu i domaće prvenstvo, a treći put je obukao crveno-beli dres prošle sezone, koja je prekinuta zbog pandemije virusa korona. U bogatoj karijeri Štimac je pored Crvene zvezde igrao za Žalgiris, Ventspils, Nimburk, Banvit, Unikaha, Bejern, Efes, Turk Telekom i Fenerbahče.

FOTO: Screenshot/Tviter

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter