1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SAVO MILOŠEVIĆ NAJAVIO IZMENE: Promene u sastavu u odnosu na prethodnu utakmicu

Objavljeno: 21.08.20 u 13:49

Gust raspored očekuje ekipu Partizana u narednim danima.

Čak 3 utakmice za 7 dana. Svestan je toga šef stručnog štaba Partizana.

Što se tiče sastava tima biće sigurno nekih promena u odnosu na sastav iz Surdulice upravo zbog tri teške utakmice u narednih sedam dana. Suma i Lazar Marković delom treniraju, delom su na terapijama pa još uvek u ovom trenutku ne znam konkretno kakvo je njihovo stanje bar što se tiče sutrašnje utakmice, a nadamo se svi da će biti spremni za četvrtak. Kod Markovića povreda nije komplikovana, ali otok nikako da spadne i sve što radimo je u cilju prevencije pošto bi svaki sledeći udarac u istu zonu mogao da bude znatno ozbiljniji – poručio je strateg Partizana.

Savo je prokomentarisao i protivničku ekipu.

– Nisu najbolje startovali, ali ovog leta su imali imali dosta promena u ekipi. U poslednjem kolu uspeli su da dobiju Napredak protiv kog smo mi imali dosta problema u prvom kolu i to je već signal za oprez, a generalno, nezavisno od ove utakmice, mi smo pod alarmom od prvog kola. Svako opuštanje il razmišljanje da će biti lako može da nam se obije o glavu pogotovo pred Ligu Evrope. Ulazimo u nedelju u kojoj je neophodno da budemo maksimalno fokusirani i pripremljeni, fizički i mentalno – rekao je Milošević.

PROČITAJTE JOŠ: SKANDAL NA GRČKOM OSTRVU: Uhapšena zvezda Mančester junajteda – potukao se sa policijom!

Za probleme nema mnogo vremena, pa ih rešavaju u hodu.

– Probleme konstatno rešavamo, nekad su veći, nekad manji. Imao sam dosta individualnih razgovora sa igračima, imali smo dosta sastanaka oko situacije u kojoj smo bili posle utakmice u Novom Pazaru. Verujem da su igrači svesni situacije, mi smo pod konstatnim pritiskom, ne samo u ovoj sezoni, pa nije ni dobro da se konstantno priča o ovim temama jer je to dodatni pritisak na igrače – ističe Milošević.

Milošević nije želeo da komentariše glasine o čarkama unutar ekipe.

– Ja se ne opterećujem izmišljotinama, ljudi koji to rade znaju zašto to rade. Ja nisam krio probleme koji su fudbalski, koji se dešavaju u svakoj ekipi i koje mi rešavamo. Još pre početka sezone rekao da praktično imam formiran tim, promene mogu da se dese, mogući su odlasci ili dolasci, ali to je sve u domenu jednog igrača, velikog osipanja ili velikih promena sigurno neće biti – naglasio je trener crno-belih.

FOTO: FK Partizan 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter