0
Košarka

FOTO: KK Partizan

PARTIZAN NE BRINE ZA BUDUĆNOST: Zagorac poručuje – ‘Jaramaz i ja imamo potencijal da postanemo vrhunski tandem’ (VIDEO)

Objavljeno: 21.08.20 u 12:33

KK Partizan je u četvrtak otputovao u Vrnjačku banju na bazične pripreme, a pre toga su nekoliko dana trenirali u Beogradu.

Krilni košarkaš Partizana Rade Zagorac kaže da se uželeo treninga i košarke i da je bitno što je ekipa ostala u gotovo istom sastavu kao i prethodne sezone.

Ogromna je prednost osećaj pripadnosti klubu, koja se ponovlja kod mene već treću sezonu. Često pričam sa kolegama koji su ovde već neko vreme koliko je to psihološka prednost. Dolazimo na mesto koje je svima drago, koje nam je svima poznato. Sve te stvari su prednost u građenju dobre atmosfere i energije među svima nam- rekao je Zagorac za TV Partizan.

PROČITAJTE JOŠ:GRCI SE NE ŠALE: Bivši fudbaler Partizana potpisao za Ael!

Postavljeno mu je pitanje o tome da li on i Jaramaz mogu da postanu tandem koji ispisuje novu istoriju Partizana, kao što su nekad to radili Vlade Divac i Žarko Paspalj, Predrag Danilović i Aleksandar Đorđević, Dragan Kićanović i Dražen Dalipagić.

U ovom trenutku mi nismo još u toj grupi tandema, to su imena koja su velikoj meri zadužila crno-beli dres. Mislim da imamo potencijal da to postanemo, naravno kroz neke timske rezultate i uspehe. Svi oni su svoja imena i rejting gradili kroz timske uspehe. Jare (Jaramaz prim.aut) i ja se poznajmo veoma dugo, od najmlađih igračih dana. Savršeno sam upoznat sa njegovim potencijalom, verujem da ga i ja imam. Moraju neke stvari da se poslože i stabilizuje. Verujem i nadam se da nas dvojica možemo da dođemo na taj nivo u skorijoj budućnosti – zaključio je Zagorac.

FOTO: KK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter