0
Evropske lige

FOTO: Youtube/screenshot

ODLUČENO: Marko Grujić napušta Liverpul, šampion Engleske želi da ‘unovči’ Srbina, a red je veoma dugačak!

Objavljeno: 21.08.20 u 17:15

Reprezentativac Srbije Marko Grujić ovog leta definitivno napušta Liverpul.

Grujić je poslednje dve godine proveo na pozajmici u Herti iz Berlina, ali je sada slavni klub sa ‘Enfilda’ procenio da je vreme da ga ‘unovči’ i to za 22 miliona evra (20 miliona funti).

Prvi favorit za trajni potpis bivšeg đaka Crvene zvezde, kako piše ‘Goal.com’, je upravo Herta.

Ipak, nije jedina i to u dugačkoj redu klubova kao što su Ajntraht Frankfurt, Verder iz Bremena, Borusija Menhengladbah, ali i oni iz engleske poput Kristal Palasa i Aston Vile.

PROČITAJTE JOŠ: DOGOVOR JE PAO: Evo ko prenosi utakmicu u Tirani, ali i sve utakmice večitih rivala do kraja kvalifikacija

Kristal Palas, čiji je kapiten Luka Milivojević, kontaktirao je Grujićeve zastupnike kako bi obavili transfer, ali je Herta za sada na ‘pol’ poziciji.

Grujić je u januaru 2016. godine potpisao za Liverpul iz Crvene zvezde za 7,5 miliona evra, do kraja sezone je proveo na pozajmici, a onda je zbog jake konkurencije u Liverpulu bio još privremeno u Kardifu, pre Herte.

Za aktuelnog prvaka Engleske odigrao je ukupno 14 utakmica i zbog prejake konkurencije nije mogao da se izbori.

Sada je na novom početku i može da bira – povratak u Englesku ili da ostane u Nemačkoj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter