0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnički

NIKOLA AKSENTIJEVIĆ VERUJE U SVOJ TIM: ‘Situacija u klubu je mnogo bolja, možemo do Evrope’

Objavljeno: 21.08.20 u 15:14

Po drugi put nosi dres Radničkog iz Niša, sada već iskusni desni bek. Daće sve od sebe da doprinese uspesima ekipe i veruje da saigrači i on mogu da naprave zapažene rezultate.

– Na početku svake lige je bitno da se krene s pobedama. Mi smo uspeli da ostvarimo učinak tri od četiri. U samom smo vrhu i to je ono što smo i želeli. U subotu imamo veoma tešku utakmicu protiv Spartaka u Subotici i mi ćemo tamo dati sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat i nastavimo ovaj niz – rekao je Aksentijević za klupski sajt.

U prva četiri kola, ekipa Radničkog je ostvarila 3 pobede, uz jedan poraz i to od aktuelnog šampiona Crvene zvezde. Očekivanja su na visokom nivou i Nikola veruje da mogu da ponove uspehe iz sezone 2017/18 kada je trajao njegov prvi mandat u timu sa Čaira.

PROČITAJTE JOŠ: BIVŠI TRENER CRVENE ZVEZDE GAZI SVE PRED SOBOM: Srpski stručnjak je ‘srušio’ najjači klub iz Azije, i na korak je od Lige šampiona!

Tada su stigli do kvalifikacija za LE. Smatra da je to istorijski uspeh njegovog kluba.

– Sada je situacija u klubu mnogo bolja nego ranije. Organizaciono je sve na vrhunskom nivou i imamo sve uslove da pravimo nove uspehe. Imamo zanimljivu i dobru ekipu… Atmosfera je odlična, trener je sjajan i mislim da možemo da ponovimo rezultat iz moje prve sezone u klubu – istakao je Nikola.

– Biće velika borba do poslednjeg kola. U Srbiji ima šest-sedam baš kvalitetnih ekipa, ali ja verujem u moj tim – dodao je on.

Komentarisao je i odluku selektora Tumbakovića da u sastavu reprezentacije Srbije trenutno ne nalazi nijedan igrač na njegovoj
poziciji.

PROČITAJTE JOŠ: SAVO MILOŠEVIĆ NAJAVIO IZMENE: Promene u sastavu u odnosu na prethodnu utakmicu

– Deluje mi da je pozicija na kojoj igram postala veliki problem za našu reprezentaciju. Moje nije da komentarišem odluke selektora. Na meni je da naporno radim i pružam što bolje partije ovde i nikad se ne zna. Debitovao sam za reprezentaciju kada je selektor bio Mladen Krstajić, a obzirom na to da u Srbiji zaista nema mnogo kvalitetnih bekova, zašto se ne bih nadao novom pozivu – ističe Aksentijević.
-Naravno, moram puno da radim ovde u Radničkom i pomognem mu da ostvari ciljeve, a ako sve vreme budem na visokom nivou, sve je moguće – dodao je Aksentijević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter