1
Evrokupovi

GAZDA DUBOKOG DŽEPA: Evo koliko će igrači Tirane zaraditi ukoliko pobede srpskog šampiona!

Objavljeno: 21.08.20 u 10:21

Čuveni albanski komentator Kosta Grilo otkrio je jedan zanimljiv detalj.

Nema sumnje da je u takmici koja nam predstoji, sprski šampion veliki favorit. Ali, igrači Tirane će biti maksimalno motivisani od strane uprave kluba, koja ih je lepo nagradila za pobedu u Gruziji nad Dinamom.

– O utakmici sada najviše pišu mediji u Skoplju i Prištini. Mislim da će od danas početi o Crvenoj zvezdi da se govori i u Albaniji. Sportski mediji se trenutno još time ne bave. Samo je trener Tirane, Emanuel Egbo, komentarisao oko utakmice, da je Bog uz njih. Dok je predsednik Refik Haljilji obećao 100.000 dolara za tim, ukoliko pobede Dinamo. To je bilo pre utakmice, a siguran sam da će to udvostručiti za eventualnu pobedu protiv Zvezde – rekao je poznati albanski komentaror Kosta Grilo za ‘Novosti’.

PROČITAJTE JOŠ: ZVEZDA NA POTEZU: Dogovor postignut, krilo crveno-belih će ‘odleteti’ na Kipar?

Definitivno mu neće biti lako za koga da navija, poznato je da je Kosta Grilo veliki navijač Crvene zvezde.

– Mnogo ljudi u Albaniji su pre devedesetih godina bili vatreni navijači klubova nekadašnje SFRJ, kao što su Crvena zvezda, Partizan, Dinamo, Hajduk, Vardar ili Budućnost. Ja volim Zvezdu i posebno Duleta Savića – dodao je Grilo.

Podsetimo, meč Tirane i Zvezde na programu je u utorak od 20 sati u glavnom gradu Albanije.

FOTO: Screenshot/Youtube

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter