0
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda

CRVENA ZVEZDA NA GOSTOVANJU PROLETERU: Evo za koje timove su se opredelili Stanković i Žigić (SASTAVI)

Objavljeno: 21.08.20 u 17:40

Crvena Zvezda gostuje ekipi Proletera iz Novog Sada danas od 18 časova u okviru 5. kola Superlige Srbije.

Meč je na programu već danas na stadionu ‘Karađorđe’ jer crveno-bele u utorak očekuje pakleno gostovanje šampionu Albanije. Igrači su usmereni samo na ovaj duel kako bi što spremnije dočekali put za Albaniju. Zbog pandemije korona virusa ni ovog puta neće biti publike na tribinama.

Glavni arbitar meča je Dragan Čolović. On je prošle sezone Zvezdi sudio na tri meča o crveno-beli su sva tri rešili u svoju korist. Dva puta protiv Mačve (3:0 i 3:1) i u pobedi na domaćem terenu protiv Mladosti od 2:0.

Zvezda i Proleter su odigrali pet međusobnih duela u poslednje dve godine i jedan u Kupu 2013. godine, a u svakom je tim iz Beograda odnosio pobedu, a ukupna gol razlika bila je 14:1.

Zvezda je lider na tabeli posle prva četiri kola sa maksimalnih 12 bodova i gol razlikom 12:2, dok je Proleter takođe neporažen uz skor od dve pobede i dva remija i gol razliku 6:2. 

PROČITAJTE JOŠ: ODLUČENO: Marko Grujić napušta Liverpul, šampion Engleske želi da ‘unovči’ Srbina, a red je veoma dugačak!

Stadion: Karađorđe:

FK Proleter Novi Sad: Petrić – Mitrović – Leandro, Andrejević – Kovačević – Jovanović – Bacanović – Galić – Babić – Živojinović – Mirosavljev

Crvena Zvezda : Borjan – Gobeljić – Milunović – Degenek – Rodić – Petrović – Nikolić – Spiridonović – Ivanić – Katai – Ben

 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter