4
Evrokupovi

FOTO: Instagram/printscreen

ZVEZDU U TIRANI ČEKA ‘PAKAO’: Jezive pretnje huligana pred gostovanje crveno-belih (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 20.08.20 u 14:35

Fudbaleri Crvene zvezde u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona gostuju u Tirani protiv istoimenog kluba.

Nema dileme, biće ovo ‘više od igre’, a počelo je već sa navijačkim prepucavanjima na društvenim mrežama, gde su pristalice jedinih i drugih već počele da razmenjuju uvrede.

Da crveno-bele čeka pravi pakao u Tirani, iako publike neće biti na stadionu zbog pandemije korona virusa, jasno je i po objavi grupe ‘Fanatiks Tirana’, najvatrenijih pristalica ovog kluba, koja je na svom profilu na Instagramu objavila jeziv snimak sa pesmom na srpskom.

 
FOTO: Youtube/printscreen
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

25.08.2020

A post shared by Tirona Fanatics (@kftirona06) on

FOTO: Instagram/printscreen

0
0

4 Komentara

  1. Ja koliko znam ne igraju forumaši preko kompjutera nego fudbaleri na stadionu nez publike pred očima cele Evrope. Oladite malo,dosadni ste tedakcijo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne mogu da razumem zašto ,,redakcija“ svojim natpisima pravi atmosferu linča izmišljajući probleme u Tirani,a dobro je poznato da će se igrati i bez publike. Uz to razlika u kvalitetu je ubedljivo na zvezdinoj strani i kome ide u prilog izmišljanje problema.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter