0
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

ZVEZDA NA POTEZU: Dogovor postignut, krilo crveno-belih će ‘odleteti’ na Kipar?

Objavljeno: 20.08.20 u 23:22

Još jedan odlazak sa ‘Marakane’.

Dosta se pričalo o pojedinim fudbalerima Crvene zvezde da će napustiti klub, najviše su se pominjali Željko Gavrić, Mateo Garsija, kao i Miloš Degenek, koji je najbliži odlasku, njegov transfer je težak blizu tri miliona evra.

Branko Jovičić se već pozdravio sa klubom, pošto su crveno-beli prihvatili ponudu Urala vrednu 300.000 evra. Za njim, kofere pakuje i Dušan Jovančić, samo što će on otići u drugu zemlju. Ovog leta ‘Marakanu’ bi mogao napustiti i Veljko Simić, za kojeg je zainteresovan Apolon iz Limasola.

Bivši fubaler Bazela očigledno nije u planovima Dejana Stankovića, s obzirom da još uvek nije odigrao ni minut u crveno-belom dresu u novoj sezoni.

PROČITAJTE JOŠ: BIVŠI GOLGETER CRVENE ZVEZDE PONOVO CEPA MREŽE: Malo mu je trebalo da se adaptira – fantastični učinak Srbina nedovoljan za pobedu Žalgirisa!

Veljko Simić je dogovorio lične uslove sa Apolonom, čeka se samo da klubovi pronađu zajednički jezik. Crveno-beli su spremni da Simića pošalju na jednogodišnju pozajmicu uz klauzulu od 500.000 evra, a ukoliko se Apolon odluči da otkupi ugovor Zvezdinog veziste, ekipa sa ‘Marakane’ bi mogla od ovog transfera da zaradi 400.000 evra, saznaje ‘Mozzartsport’.

U slučaju da pomenuta dva kluba dogovore saradnju, Simić bi bio treći fudbaler sa ovih prostora u timu sa Rajskog ostrva. Dres Apolona već godinama nosi bivši vezista Partizana, Saša Marković, kao i srpski internacionalac Đorđe Denić, kao pozajmljeni fudbaler Rozenborga.

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter