0
Evropske lige

GUDELJ OPTIMISTIČAN PRED MEČ KARIJERE: Znamo ko su i šta su, ali mi možemo da pobedimo bilo koga!

Objavljeno: 20.08.20 u 21:20

Srpski reprezentativac veruje da Sevilja može da pobedi bilo koga, i da očekuje dobar meč protiv Intera u finalu Lige Evrope.

Španska Sevilja će se u finalu Lige Evrope susreti sa italijanskim velikanom, Interom, a Nemanja Gudelj smatra da će biti dobar meč.

– Igramo protiv tima koji ima kvalitet za Ligu šampiona i uvek ima želju da se bori za titulu u Italiji. Uvek smo znali da su dobri, a pokazali su to još jednom protiv Šahtjora u meču u kome su uradili sve što je trebalo da urade – rekao je Nemanja Gudelj, a potom dodao.

PROČITAJTE JOŠ: DEJAN STANKOVIĆ DOŽIVEO SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Trener crveno-belih sa svojim Lamborginijem napravio haos na Autokomandi! (FOTO)

– Svesni smo da imaju dobre igrače i da ćemo morati da odigramo najbolje što možemo ako želimo da pobedimo. Ali, takođe smo svesni svog potencijala i kvaliteta, igrača koje mi imamo. Siguran sam da će to biti dobra utakmica – dodao je srpski fudbaler.

Gudelj smatra da njegova ekipa može pobediti bilo koga.

– Možemo da pobedimo bilo koga kada igramo dobro, kada znamo kako smo dobro radili cele sezone i kada taktički pripremimo meč kako to obično radimo. Ako i sada sve to uradimo dobro, možemo da pobedimo bilo koga. Ako želiš da osvojiš Ligu Evrope, moraš da pobediš najbolje – zaključio je Gudelj.

PROČITAJTE JOŠ: IDE U DOBROM SMERU: Nikola Lakčević se oporavlja nakon operacije

Finale Lige Evrope igra se u petak, sa početkom u 21 sat.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter