3
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA DOBILA NEOČEKIVANOG PROTIVNIKA U 2. KOLU KVALIFIKACIJA ZA LIGU ŠAMPIONA: Iznenađenje u Tbilisiju, evo gde crveno-beli putuju po plasman u narednu rundu! (VIDEO)

Objavljeno: 19.08.20 u 20:59

Fudbaleri Tirane savladali su Dinamo Tbilisi na gostovanju sa 0:2 u meču 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

To znači da će Crvena zvezda, koja je u prvoj rundi savladala Europu sa 5:0, u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv ekipe Tirane na gostujućem terenu.

Pomalo neočekivano ekipa iz Albanije je lako prošla Dinamo Tbilisi, a strelci za plasman u drugo kolo bili su Torasa u dubokoj nadoknadi prvog poluvremena i Ismajlgeči u 86. minutu.

Domaći tim je bio favorit u ovom duelu, međutim nije iskoristio terensku nadmoć i prilike koje je imao, pa će šansu za elitno evropsko takmičenje morati da potraži neki drugi put.

Meč između Tirane i Crvene zvezde igra se 25. ili 26. avgusta.

 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

3 Komentara

  1. Nebitni mnogo voli CZ i otuda njegov savet da ne igraju ‘kapitalci’.Mislim da ce u nekom dopunskom savetu predloziti da igramo bez golmana i sa 10 igraca,jer je Borjan nesiguran prilikom ispucavanju.

    0
    0
    Odgovori
  2. Neće biti nimalo naivan meč u Tirani! Zvezdi se ne piše ništa dobro, ne zato što su Albanci bolja ekipa nego zbog tenzija koje će se stvoriti pred ovu utakmicu. Ovo će biti utakmica visokog rizika i albanski fudbaleri će ostaviti život na terenu. Sastav Zvezde u Tirani mora biti ratnički i u njemu ne smeju biti igrači koji se skrivaju na terenu i koji ne trče, zato mislim da u timu Zvezde u Tirani ne smeju biti afrički “kapitalci”, svi odreda poznati kao igrači koji uglavnom vraćaju loptu nazad i koji nisu baš nešto preterano borbeni!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter