0
Ostali sportovi

POLAKO SE SVE VRAĆA U NORMALU: ‘Korona nam je upropastila planove, ali idemo dalje’

Objavljeno: 19.08.20 u 14:34

Korona virus poremetio je i planove u softbol sportu. Čini se da se u poslednjih mesec dana stvari vraćaju na svoje mesto.

Sve je više treninga i u planu su odigravanja i domaćih takmičenja krajem septembra i u oktobru mesecu.

PROČITAJTE JOŠ: POZNATO STANJE TRENERA KOJEG JE UDARIO GROM: Klinički je bio mrtav, lekari mu se i dalje bore za život!

Softbol je najzastupljeniji u Vojvodini a klub 4 lava ima i velike ambicije ove sezone. Uz pomoć Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu održan je i letnji kamp u mestu Ada. Tereni u kompleksu Adica bili su na usluzi devojkama i mladićima ovog kluba iz Inđije.

– Cilj je da se uigravamo. Na kampu smo radili na sjajnim travnatim terenima ali je bilo vremena i za korišćenje otvorenog bazena. Ove godine smo imali velike planove, pre svega vezane za Indiju i pokretanje velike akcije za nove članove, mladih uzrasnih kategorija. Ali kovid 19 nikome u sportu nije dozvolio da sve sprovede u delo. Nastavljamo dalje. Kamp je pun pogodak a sada nastavljamo sa treninzima na otvorenom u Indiji i Novom Sadu – istakao je Milan Đorđević, najiskusniji igrač kluba, koji obavlja i funkciju selektora seniorske softbol reprezentacije Srbije.

PROČITAJTE JOŠ: IMA ZELENO SVETLO: Nakon Jovičića, odlazi i Jovančić – Zvezdin vezista se seli na drugi kontinent?!

U Softbol savezu Srbije u planu su odigravanja domaćih takmičenja u softbol sloi pič disciplini i novoj disciplini baseball5. Nada postoji da će se krajem oktobra odigrati i međunarodni turnir u Bugarskoj.

FOTO: Softbol savez Srbije

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter