0
Fudbal

FOTO: Screenshot/Tviter

‘ORLOVI’ ĆE PONOVO POLETETI: Ljubiša Tumbaković otkriva karte – u četvrtak će biti objavljen spisak igrača koji će napasti Rusiju i Tursku!

Objavljeno: 19.08.20 u 15:32

Selektor ‘Orlova’  Ljubiša Tumbaković će u četvrtak objaviti spisak igrača na koje će računati na početku Liga nacija.

Srbija će 3. septembra gostovati Rusiji, a potom će tri dana kasnije u Beogradu igrati protiv Turske.

Ovi dueli biće generalna provera za polufinale baraža protiv Norveške u borbi za plasman na EURO, koje je na programu 8. oktobra u Oslu.

Spisak igrača biće objavljen na zvaničnom sajtu Fudbalskog saveza Srbije u četvrtak, 20. avgusta u 10 sati, dok je konferencija zakazana za 13 časova. Neće prisustvovati novinari zbog aktuelne situacije sa koronavirusom, tako da će se konferencija prenositi na internetu. To je nešto novo, a možda nam donese i bolje rezultate.

PROČITAJTE JOŠ: POVRATAK LEGENDE: Grobari će se oduševiti, proslavljeni as crno-belih će ponovo sarađivati sa Partizanom – najavljeni su veliki planovi!

Posle toga, Srbija će u drugom terminu Lige nacija dočekati Mađarsku 11. i gostovati u Turskoj 14. oktobra.

U novembru, uz finale baraža 12. novembra protiv Škotske ili Izraela u Beogradu, pod uslovom da se pobedi u Oslu, u Ligi nacija Srbija će igrati u Mađarskoj 15. i dočekati Rusiju 18. novembra.

FOTO: Screenshot/Tviter

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter