0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILOŠ VULIĆ: Da su navijači tu, bilo bi još golova!

Objavljeno: 19.08.20 u 17:15

Vezista crveno-belih Miloš Vulić istakao je da je zadovoljan prikazanom igrom u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali i izneo očekivanja pred meč 5. kola Superlige Srbije.

– Najbitnije je da smo uspeli da osvarimo pobedu i da prođemo u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Raduje činjenica da nismo primili pogodak . Ušli smo u meč malo bojažljivo, nismo uspevali da iskontrolišemo igru od samog starta, međutim kako je vreme odmicalo bili smo sve sigurniji i to pokazuju golovi postignuti u nastavku utakmice. Drago mi je da smo uspeli da se izdignemo iz te situacije i da mirno privedemo meč kraju– istakao je Miloš Vulić.

Zbog trenutne situacije prouzrokovane korona virusom navijači nisu bili u prilici da podrže naše momke na početku evropskog puta, međutim vezista crveno-belih istakao da njihovu podršku osećaju na svakom koraku iako nisu fizički prisutni.

– Izuzetno je teško igrati bez prisustva publike. Imao sam priliku i prošle godine da igram kvalifikacije, zaista nam je mogo značila njihova podrška tada. Uvek su naš 12. igrač, kako u prvenstvu, tako i u evropskim utakmicama. Međutim situacije je takva da moramo da poštujemo sve mere. Kao ekipa se jako dobro slažemo i podržavamo. Igrači koji se nalaze na tribinama uvek se trude da daju doprinos i pomognu ekipi, uliju dodatno samopouzdanje. Poručio bih zvezdašima da prate svaku našu utakmicu, a ja se nadam da će uskoro biti u prilici da se vrate na stadion.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKO DOSTIGNUĆE: Ben među 10 najboljih evropskih strelaca Zvezde!

Već u petak izabranike Dejana Stankovića očekuje utakmica 5. kola Superlige Srbije, koju će crveno-beli odigrati na gostujućem terenu protiv ekipe Proletera.

– Mislim da je gust raspored dobra stvar za nas u ovom trenutku, jer imamo veliki broj kvalitetnih igrača koji mogu da odgovore na sve zahteve šefa stručnog štaba. Uz to smo krenuli kvalifikacije od prvog kola i mislim da će nam veći broj utakmica značiti dosta, kako bismo se što bolje uigrali za teže mečeve koje nas očekuju u nastavku kvalifikacija i opravdali očekivanja.

Fudbaleri Crvene zvezde započeli su sezonu na fenomenalan način ostvarivši četiri uzastopne pobede u nacionalnom prvenstvu, uz postignutih 12 golova.

– Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu, efikasnost je na odličnom nivou od starta sezone, kako u prvenstvu, tako i u Evropi. Najbitnije je da postižemo dobre rezultate, a uz to i igramo lep fudbal.

Miloš Vulić dva puta se upisao u listu strelaca u novoj sezoni, a gol koji je postigao na utakmivi protiv Novog Pazara proglašen je za najlepši gol 1. kola Superlige Srbije.

– Postigao sam dva lepa gola, međutim najbitnije je da tim pobeđuje i prikazujemo lepu igru. Naravno, uvek se neko od saigrača izdvoji odličnim potezima, na sinoćnoj utakmici je to bio Ben sa tri pogotka i Ivanić sa dva. Najbitnije je da igramo timski i ostvarujemo dobre rezultate, a ja se nadam da ću i u nastavku sezone postizati golove – poručio je Miloš Vulić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter