0
Domaći fudbal

IMA ZELENO SVETLO: Nakon Jovičića, odlazi i Jovančić – Zvezdin vezista se seli na drugi kontinent?!

Objavljeno: 19.08.20 u 12:15

Branko Jovičić je napustio ‘Marakanu’ i otišao u Ural za minimalno obeštećenje, a sada, zeleno svetlo ima i Dušan Jovančić. Od starta sezone, borbeni vezista nije zabeležio nijedan nastup u crveno-belom dresu.

On nije bio licenciran od strane Dejana Stankovića za jučerašnju utakmicu, te je jasno da Jovančić nije u planu za ovu sezonu. Konkurencija u veznom redu je ogromna, prednost imaju Sanogo, Ivanić, Petrović, Vulić

Pre jedno više od mesec dana, spominjala se mogućnost da bi vezista crveno-belih mogao da se preseli u Saudijsku Arabiju, ali tamo se sa angažovanjem pojačanja kreće nakon sezone, a do kraja je ostalo još pet kola. Međutim, za Jovančića postoji novo interesovanje iz Azije, saznaje ‘Maxbetsport’.

PROČITAJTE JOŠ: EVROPSKI PUT CRVENO-BELIH: Evo ko bi mogao da izađe Zvezdi na ‘crtu’ u trećem kolu kvalifikacija!

Ostaje da se vidi gde će put odvesti iskusnog vezistu, ali je sigurno da on želi da se oproba u inostranstvu, a ugovor mu ističe sledećeg juna. Prethodne sezone, Jovančić je u crveno-belom dresu odigrao 27 utakmica i postigao jedan pogodak.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter