1
Domaći fudbal

FOTO: Hot sport

VELIKI POVRATAK: Fudbaler Liverpula će ponovo nositi dres ‘Orlova’ – nesporazumi su rešeni!

Objavljeno: 18.08.20 u 11:46

Marko Grujić se vraća među ‘Orlove’.

Bivši fudbaler Crvene zvezde nije nosio dres reprezentacije Srbije još od mandata Mladena Krstajića koji nije želeo da mu uputi poziv zbog navodnog odbijanja da igra za mladu reprezentaciju, što je Grujić ubrzo demantovao.

Nakon razgovora sa predsednikom Fudbalskog saveza Srbije Slavišom Kokezom i sportskim direktorom Vladimirom Matijaševićem, Grujić je spreman da ponovo obuče dres nacionalnog tima.

U intervjuu za ‘Mozzartsport’ istakao je da je tokom prethodnog perioda često razgovorao sa čelnicima saveza.

– Razgovarali smo malo dok je trajala pauza, bio sam na sastancima dva ili tri puta. Razgovarao sam sa predsednikom Kokezom i direktorom Matijaševićem. Svi imamo isti cilj, da reprezentacija beleži što bolje rezultate. Na putu nam je ozbiljan protivnik, ali imamo i ozbiljne igrače – istakao je Grujić.

Grujić nije želeo previše da se vraća u prošlost.

– Bio je to nesporazum. Nije ni bitno više ko je pogrešio. Ako sam i ja pogrešio, prihvatam to. Ne treba da gledamo unazad. San svakog igrača je da bude deo reprezentacije, nadam se da ću se jednog dana vratiti, voleo bih što skorije, da da ponovo budem deo nacionalnog tima. Mada naravno imamo dosta kvalitetnih igrača na mojoj pozicij, ali tu smo da se borimo za mesto, kao što radimo i u klubovima – dodao je bivši fudbaler Crvene zvezde.

PROČITAJTE JOŠ: VERUJU U ČUDO: Evropa pred meč sa Zvezdom nikad optimističnija – navijačima poslali snažnu poruku!

Prva prilika da Marko Grujić bude pozvan u reprezentaciju biće početkom septembra kada ‘Orlove’ očekuju obaveze u Ligi nacija, te mečevi sa Rusijom i Turskom.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter