1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

UBEDLJIVI CRVENO-BELI: Moćna Zvezda slavila na pogon Bena i Ivanića (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 18.08.20 u 22:52

Crvena zvezda je rutinski savladala ekipu Europe u 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.
Šampion Srbije slavio je sa u prvom evropskom meču u sezonu 5:0 (2:0). Ben je postigao tri pogotka, a dva puta se upisao i Mirko Ivanić. Zvezda je kontrolisala igru tokom celog meča, dva puta pripretili su gosti, ali je domaći sastav brzo, golom u 12. minutu ugasio svaku nadu da će doći do ikakvog iznenađenja. 

FOTO: FK Crvena zvezda

Od početka meča Zvezda je imala inicijativu. Prvu veliku priliku crveno-beli imali su u 12. minutu. Ivaniić je odlično sa leve strane ‘našao’ Bena, koji sa peterca glavom ne uspeva da pogodi mrežu. Galjego je pet minuta kasnije imao pokušaj sa distance, Borjan je to lako ukrotio. U prvom poluvremenu odlično su igrali Kanga i Katai, te su podsetili na prvi mandat u Ljutice Bogdana što je dobrano obradovalo ‘Delije’.

FOTO: FK Crvena zvezda

Evropa je imala dug napad ispred gola Zvezde, sa leve strane su kombinovali Rosa i Galjardo, drugi je ušao u srce šesnaesterca srećom po domaćina lopta je otišla preko gola. Oslobodili su se gosti malo pritiska, a onda je domaćin uspeo da iznenadi. Prvo je Spiridonović imao dobru šansu, ali je Munjoz skinuo njegov udarac. Usledio je korner za domaćina, Katai je našao Ivanića koji prebacuje loptu na drugu stativu, tamo se našao Ben koji je lako gurnuo loptu u mrežu gostiju, postavlja se pitanje da li je bio ofsajd.

U završnici prvog poluvremena Ben je ponovo doneo vođstvo zvezdi. Degenek je šutirao, Ben uspeo da promeni smer lopti i prevari golmana gostiju za 2:0 nakon prvog poluvremena.

Milunović je odlično pronašao Spiridonovića koji je vukao po levoj strani, a Ben je iz srca šesnaesterca lako poslao loptu u mrežu Munjoza.

Ben je brzo imao priliku iz izgledne situacije, Gajić je šutirao, Ben samo podmetnuo nogu, ali je lak posao pretvorio Ben u veresiju, te je lopta završila kraj gola gostiju. Veliku šansu imala je Zvezda nakon kontre u 69. minutu, povukao je Ivanić, šutirao je, siguran je bio Munjoz, a iz trka je naišao Katai, koji je pposlao loptu uz spoljni deo stative. Izuzetan šut sa distance oprobao je Kanga u 76, minutu, na sreću gostiju lopta je prozujala tik iznad prečke.

FOTO: FK Crvena zvezda

Mirko Ivanić se iskupio za prethodni promašaj u 78. minutu. nakno lošeg dodavanja defanzivne linije, ukrao je loptu Gonzalesu i bez mnogo problema savladao Munjoza.

Kontrolisala je Crvena zvezda igru i u nastavku, pritiskali su poslednju liniju odbrane, rezultat se nije menjao. Katai je ‘isčačkao’ loptu, izašao sam pred golmana gostiju koji je izašao kao pobednik. Probio je Ben po desnoj strani, odlično je kretnjom to ispratio Mirko Ivanić, lopta prolazi kroz šesnaesterac i pronalazi nekadašnjeg fudbalera Vojvodine koji je rutinski sprovodi u mrežu za konačnih 5:0. 

CRVENA ZVEZDA – EVROPA 5:0 (2:0)
(Ben 35, 44, 52, Ivanić 78, 88)

Stadion: Rajko Mitić (Beograd), Sudija: Volen Činkov (Bugarska)

Crvena zvezda (4-1-4-1): Borjan – Gobeljić, Milunović, Degenek, Rodić (od 46. Gajić) – Sanogo (od 74. Vulić) – Spiridonović (od 76. Tomane), Kanga, Ivanić, Katai – Ben.

Evropa (4-4-2): Munjoz – Badr, Kasado, Aviles, Olivero – Voker, Marko Rosa, Alvarez Kortes (do 69. Kiljo), Galjego (od 64. Alvarez) – Galjardo Valdez (od 60. Arbelo), Riko Domingez.

0
0

1 Komentara

  1. Igra kilava mrzovoljna, ne postoji kontra napad svako oduzimanje lopte protivniku, vracamo loptu nazad do zadnje linije cak do golamana ponekad. U timu i dalje Ivanic, decko je zalutao u Zvezdu, pregledajte snimak utakmice nece se pronaci tri dobre stvari u njegovoj igri. Bezvoljan neznalica kilav pogresni pasovi pogresno kretanje, dao je dva gola amterima, sad ga dizete u visine kao da je Mesi…SAGLEDAJTE REALNE REALNO IGRU TIMA I NESAKRIVAJTE SE IZA IZJAVA POLUPISMENIH NOVINARA.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter