0
Fudbal

TOP BET TIKET DANA: Crveno-beli večeras startuju u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a pored tog susreta na programu je i prvi polufinalni meč LŠ – ovo su naši predlozi!

Objavljeno: 18.08.20 u 12:16

Danas nas očekuju veoma zanimljive utakmice, Crvena zvezda dočekuje Evropu u prvom kolu kvalifikacija za LŠ, kao i prvo polufinale Lige šampiona, a mi smo vam zajedno sa našim partnerom Top Bet kladionicom spremili dobitnu kombinaciju.

LAJPCIG – PSŽ 2 (1.82)

Ovo je prvi meč polufinala Lige šampiona, smatramo da je francuski velikan dosta kvalitetnije ekipa od Lajpciga i verujemo da će bez većih problema uspeti da se izbore za finale LŠ. Veliki plus za Parižane jeste jeste to što se Mbape oporavio.

CRVENA ZVEZDA – EUROPA I2+ (1.60)

Počele su kvalifikacije za Ligu šampiona, srpski šampion igra u prvom kolu protiv ekipe iz Gibraltara. Nema dileme oko kvaliteta ekipa, crveno-beli su i renije pobeđivali slične protivnike, nema sumnje da će tako bi i večeras. Očekujemo otvorenu utakmicu sa dosta golova, a naš predlog je da će u prvom poluvremenu biti postignuto najmanje dva pogodaka.

SELTIK – REJKJAVIK 1-1&3+ (1.52)

Islanđani igraju sjajno u gostima, u poslednjih 11 mečeva nijednom nisu izgubili. Međutim, večeras imaju jako teško gostuvanje, susreću se sa škotskim velikanom. Seltik je u sjajnoj formi, i smatramo da je razlika u kvalitetu ogromna. Verujemo da će Seltik bez poteškoća uspeti da se domogne drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

KRASNODAR – ARSENAL TULA I1+&II2+ (1.80)

U poslednjih pet susreta, Tula nijednom nije savladal Krasnodar. Krasnodar ove sezone sjajno igra kod kuće, dok je Arsenal iz Tule u nešto slabijoj formi. Kako ne bi ništa rizikovali, naš predlog je da će pasti po najmanje jedan gol kako u prvom, tako i u drugom poluvremenu.

UKUPNA KVOTA 7.97 – KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER TOP BET!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter