3
Ostali sportovi

POTPUNO ‘RASULO’ NA BANJICI: Crno – beli haos ne prestaje, treneri i igrači napustili Banjicu!

Objavljeno: 18.08.20 u 13:48

Treneri i vaterpolisti prvog tima Partizana napustili su Banjicu.

Zbog neslaganja sa trenutnom upravom na čeku sa Mirkom Bradajićem i Tatjanom Rakasom, treneri i vaterpolisti VK Parizan napustili su Banjicu, a treninge će nastaviti na Košutjaku.

U vezi novonastale situacije Udruženje trenera i igrača VK Partizan se oglasilo saopštenjem.

– Nakon sve intenzivnije priče o dešavanjima u Vaterpolo klubu Partizan i promenama koje su neophodne kako bi se sprečilo njegovo dalje propadanje Udruženje trenera i igrača VK Partizan i kompletan prvi tim i dalje jednoglasno daje punu podršku inicijativi da se klub uvede u legalne tokove i da se naprave rezovi koji će vratiti Partizan tamo gde mu je i mesto. Želimo još jednom jasno da se ogradimo od sadašnje nazovi uprave kluba – navodi se u saopštenju.

– Takođe, obaveštavamo javnost da se posle prvog pisma u kojem smo dali podršku inicijativi za promenama, nastavilo se sa još većoj opstrukcijom u procesu rada trenera, usledio je još veći pritisak i neshvatljivi potezi onih koji vode klub – pravili su se spiskovi podobnih i nepodobnih trenera koji mogu da uđu na bazen.

Tome se dodaje i sledeće.

– U skladu s tim, treneri i prvi tim će nastaviti sa radom i treninzima na bazenima Sportskog centra ‘Košutnjak’, jer ne želimo da imamo nikakav kontakt sa ljudima koji sada vode klub, ali želeći da promene dočekamo, ipak, koliko toliko spremni za nove sportske izazove.

Problem je to što sve manje dece želi da trenira na Banjici.

– U kontaktu smo sa roditeljima, koji još uvek sa punim razumevanjem čekaju rasplet i promene koje bi omogućile njihovoj deci da se vrate na Banjicu, ali i svim ostalim dečacima da dođu i uče prve vaterpolo korake baš kod nas, tamo gde treba, u najtrofejnijem klubu. Želimo da Partizan bude konkurentan, da se na svi nivoima takmiči, da bazen ponovo bude pun. Sigurni smo da je sve to moguće samo i jedino uz promenu onih koji vode klub u propast.

PROČITAJTE JOŠ: NEIZVESNOSTI VIŠE NEMA: U Humsku se ne vraća – velika želja Partizanovaca karijeru nastavlja u Švajcarskoj!

– Potezi koje sada povlače predstavljaju pokušaj obmane javnosti da oni nešto menjaju. Ono što jedino treba i zarad opstanka kluba mora da se menja, jeste nelegalna uprava i to je ono čemu dajemo punu podršku – zaključuje se u saopštenju koje potpisuju: Treneri Marko Bašić, Miloš Korolija, Nebojša Mitrić, Aleksandar Nikolić, Safet Hodžić, Siniša Budrak, Nenad Ilić, Nebojša Davidović, Dušan Gajić, Mirko Petrović, Matija Ćulafić i Teodor Bradajić, kao i igrači prvog tima: Milutin Belopavlović, Mihajlo Andrin, Milan Bulajić, Andrej Barać, Aleksa Nešić, Aleksandar Timotijević, Branko Kujović, Arsenije Mitrović, Marko Banović, Petar Jakšić, Andreja Sofranac i Luka Sofranac.

0
0

3 Komentara

  1. I vrapci na grani znaju da je ,,politicka odluka, da se VK Partizan UNISTI, zato su pojedini igraci napustili klub a neki presli u Zvezdu, oduzet bazen…

    0
    0
    Odgovori
  2. NAJURITE BRADAICA I RAKASA. KO NJIH STITI I
    FORSIRA : MALI, SAPIC ! KO !?
    PROKLETO BIO ONAJ KO POKUSAVA DA UNISTI
    V. K. PARTIZAN. VAZURO,
    STO NE POMOGNES. TO JE
    NAJVECI KLUB U EVROPI.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter