0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DŽAJIĆ UPOZORAVA: ‘Jesmo favoriti, ali to moramo pokazati na terenu’

Objavljeno: 18.08.20 u 12:48

Crveno-beli večeras kreću u pohod ka Ligi šampiona.

Srpski šampion dočekuje ekipu Evrope iz Gibraltara u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a jedan od najvećeih legendi kluba, poziva na oprez večerašnji duel.

Bez obzira na razliku u kvalitetu, Dragan Džajić ističe da je najopasnije to što su svi već eliminisali gibraltarski tim.

– Najopasnije je što su svi već eliminisali predstavnika Gibraltara. Naravno da i ja verujem da idemo dalje, ali danas se niko ne sme potceniti. I kao što i moja filozofija uvek bila – rezultati donose mir i spas, tako ću i ovom prilikom reći da jesmo favoriti, ali da to moramo da dokažemo na terenu. Evo, baš me je zvao jedan prijatelj da mi kaže da ne smemo da uđemo opušteno u taj meč jer dres Evrope nosi mnogo Španaca. Istina, starijih, međutim, poseduju veliko iskustvo, znaju da igraju i jako su borbeni, rekao je Džajić za ‘Sport klub’.

Džajić je zadovoljan početkom sezone, ali još uvek ne može da oceni domete crveno-belih.

PROČITAJTE JOŠ: SAMO JE PITANJE VREMENA: Egipćanin stiže na ‘Marakanu’ – čeka se potpis!

– Za sada ide dobro, ali koje su nam stvarne mogućnosti znaćemo kada prođe neko vreme. Zvezda nije običan klub, svaki pokret, svaki nastup gleda se drugačijim očima. I zato ne treba ozbiljno komentarisati koliko možemo posle nekoliko kola u domaćem prvenstvu. Ali, za sada sam zadovoljan – dodao je legendarni fudbaler.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter