0
Evropske lige

TOP BET TIKET DANA: Odličan miks danas, na programu je i sjajan meč polufinala Lige Evrope, a ovo su naši predlozi!

Objavljeno: 17.08.20 u 12:42

Danas nas očekuje i druga polufinalna utakmica Lige Evrope, a pored tog duela, sa našim partnerom Top Bet kladionicom, donosimo vam tiket dana.

HAM KAN – GRORUD I1+&II1+ (1.48)

Imajući u vidu kako ove dve ekipe igraju ove sezone, sasvim smo sigurni da nas očekuje jedan interesantan duel. Domaći se nalaze na poslednjoj poziciji na tabeli, dok gosti zauzimaju sedmo mesto. Obe ove ekipe i postižu i primaju golove, tako da smatramo da će biti dosta pogodaka na ovom meču.

INTER – ŠAHTJOR 1&2+ (1.95)

Očekuje nas sjajan meč polufinala Lige Evrope, obe ekipe imaju sjajnu sezonu iza sebe. Inter je u poslednjih pet utakmica zabeležio sve pobede, Šahtjor je sa druge strane strane osvojio ukrajinsku Premijer ligu. Ipak, sigurno je da Inter ima mnogo kvalitetniji tim, i očekujemo njegovu pobedu večeras, uz dva i više postignuta gola.

HAKEN – VARBEKS I1+&II1+ (1.68)

Obe ekipe imaju veliku gol razliku, domaći 27:16, dok gosti 22:23. Varbeks uvek igra na gol više, prosek im je tri gola po utakmici. Očekujemo da će i večeras biti raspucani, kako u jednom, tako i u drugom poluvremenu.

LILESTREM – RAUFOS 1&3+ (1.95)

Na tabeli Lilestrem je desetoplasirani sa 12 osvojenih bodova sto se nikako ne uklapa u njihove ambicije. Samo su na 5 bodova su od zone ispadanja. Sto se tice Raufosa oni su na jedanaestoplasiranoj poziciji sa 8 osvojenih bodova i oni su na bod od zone ispadanja. Kada se pogleda sastav, nema sumnje da domaći imaju kvalitetniju ekipu, pobeda im je prekopotrebna, a mi se nadamo da će je ostvariti već danas.

UKUPNA KVOTA 9.45 – KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER TOP BET!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter