0
Evropske lige

FOTO: FSS

TADIĆ DOBIJA VRHUNSKOG SAIGRAČA: Zvezda sa ‘Kamp Noua’ se vraća u Ajaks!

Objavljeno: 17.08.20 u 12:16

Veliko pojačanje za Holandski klub.

U Barseloni se sprema totalna rekonstrukcija tima, Kike Setijen je već dobio otkaz, a sve ‘miriše’ na to da će nakon debakla protiv Bavaraca i veliki broj fudbalera napustiti klub.

Spominje se i to da napadač Luis Suarez mogao napustiti ‘Kamp Nou’. U Barsu je stigao 2014. godine iz Liverpula, upisao je 283 nastupa i postiigao 198 pogodaka, a takođe osvojio je četiri titule u Primeri, četiri trofeja u Kupu kralja i dva Superkupa Španije, kao i trofej u Ligi šampiona, UEFA Superkupu i na Svetskom klupskom prvenstvu.

Sada se pojavila i nova ponuda za urugvajskog napadača, on bi mogao sa se vrati u klub u kojem je ponikao. Naime, Ajaks bi želeo da ga vrati u svoje redove.

PROČITAJTE JOŠ: ‘NESTAŠNI’ DEČKO SE VRAĆA U HUMSKU: Crno-beli žele da vrate bivšeg igrača – Italijani prave problem!

Španski mediji prenose da je direktor ‘Kopljanika’ Mark Overmars oduševljen idejom da u napadu kluba iz Amstedama ponovo vidi Suareza i da je spreman da uradi sve kako bi ga vratio u redove Ajaksa, za koji nastupa srpski reprezentativac, Dušan Tadić.

FOTO: FSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter