5
Domaći fudbal

FOTO: ASCOLI CALCIO 1898

‘NESTAŠNI’ DEČKO SE VRAĆA U HUMSKU: Crno-beli žele da vrate bivšeg igrača – Italijani prave problem!

Objavljeno: 17.08.20 u 09:18

Crno-beli žele da u svoje redove vrate bivšeg igrača.

Velika želja ekipe iz Humske je da u tekućem prelaznom roku vrati Nikolu Nikovića, saznaje ‘Kurir’.

Popularni ‘Džigi‘ iza sebe ima sjajnu sezonu u dresu Askolija, čime je na sebe skrenuo veliku pažnju klubova iz Serije A. Najkonkretnija je Verona čiji je trener Ivan Jurić, on je upravi kluba saopštio da je zainteresovan za srpskog internacionalca.

Hrvatski stručnjak je sa Ninkovićem već sarađivao u Đenovi i zna šta može da očekuje od temperamentog Srbina. ‘Džigi‘ već inidividualno trenira sa bivšim klubom, a prošle nedelje je i odigrao teniski meč sa legendarnim fudbalerom, Nemanjom Vidićem.

Podsetimo, ‘Džigi‘ je nosio crno-beli dres do 2016. godine, kada se ‘preselio’ u Kjevo. Naredne četiri godine je proveo po italijanskim klubovima, ali nije ispunio očekivanja kakva se od njega očekuju, sve do prošle godine, kada je konačno pokazao zašto je bio smatran za jednog od najvećih talenata srpskog fudbala.

Bivši vezista crno-belih je u poslednje dve sezone u dresu Askolija odigrao 62 utakmice, na kojima je 15 puta zatresao mrežu.

0
0

5 Komentara

  1. Ne plaćate igrače i maštate da će dobri igrači doći da igraju džaba u Partizanu i Zvezdi. Sve laž do laži, svi slobodni igrači se kao nude kokuzima.

    0
    0
    Odgovori
  2. Potpuna dezinformacija.Nemamo coravog dinara u kasi,doveli smo zamenu za Pavlovica,a ostali novac je otisao na dugovanja igracima i redovne rashode.Ceka se ili neka prodaja,ili ulazak u LE,trenutno,to nam je sto nam je.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter