2
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

BIVŠI DEFANZIVAC CRVENE ZVEZDE JE SLOBODAN IGRAČ: Marko Petković se vraća u Superligu – ponovo će nositi crveno-beli dres?!

Objavljeno: 17.08.20 u 10:45

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Marko Petković, mogao bi ovog leta da se vrati u srpski fudbal.

Nekadašnji kapiten crveno-belih nije više igrač Tondele, već je slobodan u izboru nove sredine, ali čini se da na novi angažman neće dugo čekati.

U domaćim fudbalskim krugovima proširila se vest da je za njega zainteresovana ‘Stara dama’ iz Novog Sada. Nenad Lalatović ne krije da njegov klub ima ozbiljne evropske ambicije ove sezone, a grupna faza Lige Evrope je nešto što on često pominje kao cilj.

Kako bi ovaj cilj bio ispunjen, Voša bi morala da ojača konkurenciju u sastavu, u to nema sumnje. Lalatović je i sam svestan toga, pa se može čuti kako je Marko Petković upravo njegova želja.

PROČITAJTE JOŠ: ‘NESTAŠNI’ DEČKO SE VRAĆA U HUMSKU: Crno-beli žele da vrate bivšeg igrača – Italijani prave problem!

Petković je rođen u Sremskoj Mitrovici 1992. godine, a nastupao je za OFK Beograd, Crvenu zvezdu, Spartak iz Moskve, a od 2019. godine je u Tondeli. Bio je reprezentativac Srbije za igrače do 19 godina kao i kapiten u timu do 21 godine 2013. godine. Debitovao je za A selekciju 2015. godine protiv Češke Republike na prijateljskoj utakmici.

Podsetimo, Novosađani su do sada angažovali dvojicu povratnika iz inostranstva, Vladimira Kovačevića (Kortrajk) i Novicu Maksimovića (Panionios).

FOTO: HOTSPORT

0
0

2 Komentara

  1. Jr li to realno,s obzirom da Lale govori da je tim dobro popunjen,i da samo u slucaju odlaska,nekog bitnog Vosinog igraca,moze doci do popune upraznjenog mjesta. Nije bas ,od rijeci,do rijeci,ali sam tako razumio?! Pa onda taj neki njegov podozriv stsv prema strancima,…!? Pa opredjelenje,da se dovode,samo slobodni igraci,…?! Ili Lalat blefira,ili je to tvoja potajna zelja!? Volio bih i ja,ali,…

    0
    0
    Odgovori
  2. Tolu Arokodare je zelja Lalatovica za Ligu Europe! Visokog i brzonogog nigerijskog napadaca su Nenad Lalatovic, Sarac, Bratic i skaut Nino Pekaric skenirali u snimcimaa svih utakmica ove sezone i procenili da se idealno uklapa u sistem igre kakvu zeli set strucnog staba. Svoj plan su predocili upravi od koje ocekuju realizaciju transfera u sto skorijem roku.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter