2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZANOV DVOJAC UŽIVA POSLE POBEDE: Suma i Banjak našli vremena za opuštanje (FOTO)

Objavljeno: 16.08.20 u 16:55

Sejduba Suma i Maki Banjak brzo su se sprijateljili u Partizanu, omaleni Gvinejac bratski je dočekao Kamerunca, sa kojim sada provodi najviše slobodnog vremena.

Iza njih je uspešna radna subota, pregrmeli su gostovanje u Surdulici, pošto su savladali Radnik sa 2:0, pa je red bio da se slobodni dan iskoristi na najbolji način za relaks, u bazenu, pre novih zahteva šefa struke Save Miloševića.

Opustili su se Maki i Suma, uživanje je na maksimumu, a bilo je prostora i za vratolomije u čemu je prednjačio Gvinejac sa saltom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There’s a time for everything, time to work, time to rest and enjoy. Have fun 😉 #Soumoul🤜🏾🤛🏾 #enjoy #dayfree #pool #chill #bestmood

A post shared by Macky Bagnack (@mackybagnack3) on

FOTO: FK Partizan

0
0

2 Komentara

  1. Opasan tim ste ponedili ?? Igrali ste dosada sa timovima kojo će se boriti za opstanak. Ne znam kakvo je zadooljstvo pobediti ove timove ? A ni to niste uspeli . Ovo je sramota za Partizan. Slično je i sa Zvezdom. Još niste ni imali ozbiljnih protivnika. Igra uopšte nije za pohvalu. I igrače i trenere ova dva najbolja kluba u zemlji obuzima neopravdano samozadovoljstvo. Zvezda je prva ali nikome nije dala više od tri gola,a sve sam utakmice gledao ,mogla je primiti sedam osam golova u četiri meča. Na svakoj utakmici su Degenek i Pankov kiksali bar po jednom i protivnicima obezbedili sto postotne gol šanse. Svaki ozbiljniji tim bi većinu ovih poklona sigurno iskoristio !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter