1
Domaći fudbal

MAMIĆ: Bez problema bih radio u Zvezdi i Partizanu, to su za mene institucije (VIDEO)

Objavljeno: 16.08.20 u 14:41

Zdravko Mamić jedna je od najkontroverznijih ličnosti balkanskog fudbala.

Tvorac je najvećih uspeha Dinama iz Zagreba, a ujedno i najvećih transfera na balkanu. Gde god da se pojavi, Mamić nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Gostujući u emisiji ‘Spo(r)tlight‘ istakao je da ne bi imao problem da radi u Crvenoj zvezdi ili Partizanu.

– Ja sam Žarka Zečevića i Đavola Bjekovića u Partizanu, odnosno Cvetkovića i Džajića u Zvezdi gledao kao da mi se Gospa ukazala kada bih bio na tribini, a oni predstavljali svoje klubove na ‘Maksimiru‘. Sutra nemam nikakav razlog da ne bih radio u Crvenoj zvezdi ili Partizanu jer su to za mene institucije. Da nisam u Dinamu i da na uređenom tržištu imam takvu neku ponudu, za mene bi to bila privilegija. Pa, Đoković je naš, Džajić je moj, Zeka je moj, kao i Maljković – rekao je Mamić.

Istakao je ujedno da je zbog svojih stavova često imao problema u Hrvatskoj, ali poručuje da ga to ne brine.

U Hrvatskoj imate na hiljade grafita na kojima piše ‘Ubij Mamića’, ‘Mamiću, Srbine’, ‘Mamiću, četniče’, i to upravo zbog tih mojih stavova, jer ja neću da budem u koloni ljudi koji satanizuju narode – istakao je Mamić.

0
0

1 Komentara

  1. Mamara, legendo! Svaki respekt za ovog velikog coveka! Njega su anatemisali samo sto su zavidni na njegove uspehe. Cisti balkanski sindrom-prvo lazno optuzi pa anatemisi coveka! Pa kako je to on pokrao Dinamo kad Dinamo tako sjajno posluje? Ogromna laz je to , oni, ta zagrebacka carsija teba da mu digne spomenik jer bi bez njega Dinamo bio na istom nivou kao Hajduk danas.
    Iskreno bih uvek pozdravio Zdravkov dolazak u Srbiju, i da zivi i da radi ovde!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter