0
Evropske lige

ZAMISLITE TANDEM, LJAJIĆ – INIJESTA: Bešiktaš je prošlost – za reprezentativca Srbije stigla ponuda iz dalekog Japana!

Objavljeno: 15.08.20 u 19:19

U Tursku je stigla ponuda iz dalekog Japana.

Finansijka kriza koja je uzrokovana korona virusom uslovila je da se srpski reprezentativac, Adem Ljajić, stavi na transfer listu ovog leta.

Bivši fudbaler Partizana proteklih nedelja viđen je na treninzima Novog Pazara, što nam stavlja do znanja da na njega više ne računaju u Bešiktašu. Srpski reprezentativac ima nekoliko opcija, a turski mediji navode da je najnovija stigla iz Japana, piše ‘Srpski telegraf’

PROČITAJTE JOŠ: NEMA RAZLOGA ZA BRIGU: Savo ima rešenje na problematičnoj poziciji – ‘Šćekić može da igra štopera’

Reč je o klubu u čijim redovima igra legendarni fudbaler, Andres Inijesta. Prema navodima turskih medija, u Istanbul je stigla ponuda od tri miliona evra.

Kada je stigao iz Torina, turski velikan je za Ljajića ‘iskeširao’ 6,5 miliona evra, a na 61 utakmici postigao je 16 golova uz 21 asistenciju.

Podsetimo, Adem Ljajić je u periodu od 2008. do 2010. godine nosio dres Partizana, u kojem je odigrao 38 utakmica i postigao 9 pogodaka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter