0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

STOISAVLJEVIĆ PRED GOSTOVANJE NA BANJICI: ‘Neka se ponovi utakmica iz juna!’

Objavljeno: 15.08.20 u 14:45

Fudbaleri Voždovca se u okviru 4. kola Superlige sastaju sa ekipom Rada na Banjici, a ovaj meč dolazi samo dva meseca nakon poslednjeg susreta ova dva tima na istom mestu.

Tada su ‘Zmajevi’ bili bolji rezultatom 0:2, a golove su postigli Stefan Hajdin i Dragan Stoisavljević.

Stoisavljevićev pogodak bio je značajan zbog mnogo toga, između ostalog i zbog toga što je to bio njegov debitantski pogodak u Superligi koji ga je svrstao na treće mesto liste najmlađih strelaca u našem elitnom takmičenju.

Stoisavljević i dalje ima 16 godina, rođen je 2003. godine, isto kada i Luka Cvetićanin. Voždovac je jedini tim u ligi koji može da se pohvali time da u prvom timu ima dva igrača koji su rođeni te godine, a sa njima je i Miloš Pantović koji je rođen 2002. godine.

Mladi fudbaler nestrpljivo čeka meč protiv ‘građevinara’ i nada se da će, ukoliko dobije šansu, ponoviti partiju iz prošlog duela ova dva tima.

 – Naravno da mi je meč na Banjici ostao u lepom sećanju, i jedva čekam sutrašnju utakmicu. Velika je stvar biti među najmlađim strelcima, iza igrača kao što su Vlahović i Jović i nadam se da ću sutra ponoviti partiju iz prošlog meča u krunisati je opet golom – rekao je Stoisavljević.

 Sa obzirom na to da je Voždovac ove godine najmlađa ekipa u Superligi Stoisavljević ističe da puno znači podrška starijih igrača koji imaju iskustva.

 – Istina je da je Voždovac ove godine oslonjen na mlađe igrače, ali tim je takođe nadopunjem starijim fudbalerima koji nama mnogo pomažu. Stojčev, Putinčanin i Gajić su pravi lideri i neko na koga možemo da se oslonimo uvek. Nemanja Pejčinović je ostao sa nama, na njega ne treba trošiti reči, ko je i koliko će značiti kada uđe u takmičarski ritam. To su fudbaleri od kojih možemo mnogo da naučimo i privilegija je igrati sa njima – ističe mladi napadač.

 

Meč između Rada i Voždovca igra se u nedelju od 20 časova na stadionu Kralj Petar Prvi.

 

FOTO: FK Voždovac

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter